Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

Laadsnelheid website verbeteren

Laadsnelheid website verbeteren

In dit artikel geven wij enkele unieke tips om de laadsnelheid (pagespeed) van uw zakelijke website te verbeteren. Google gebruikt namelijk ook de laadsnelheid (pagespeed) van een website om de positie in de zoekresultaten te bepalen.

Lees meer...
Deel deze pagina!

Google Mobile First 2018

Google Mobile First komt er in 2018

Het wordt reeds lange tijd aangekondigd, maar in 2018 zou het uiteindelijk moeten gebeuren. Dan komt de Google Mobile First in actie. Wat betekent dat nu eigenlijk voor u als ondernemer? En wat gaat er dan concreet veranderen?

Lees meer...
Deel deze pagina!

Is een snelle website noodzakelijk?

Waarom is een snelle website noodzakelijk?

De snelheid van een website speelt een steeds belangrijkere rol. Dat komt enerzijds omdat de vele mobiele bezoekers baat hebben bij een website met een hoge laadsnelheid. Google beloont snelle websites met een hogere ranking in de zoekmachine resultaten.

Lees meer...
Deel deze pagina!

Een website backup is goud waard

Een website back-up is goud waard

Stel dat uw website wordt gehackt en bestanden worden geinfecteerd of verwijderd. Hoe erg zou het wel niet voor u als ondernemer zijn als uw website opeens verdwenen is? En u heeft geen recente website backup. Wat dan?

Lees meer...
Deel deze pagina!

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.