Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

Een website backup is goud waard

Stel dat uw website wordt gehackt en bestanden worden geïnfecteerd of verwijderd. Wat dan? Hoe erg zou het wel niet zijn als uw website opeens verdwenen is? En u heeft geen recente website backup! Voor veel ondernemers valt dit in de categorie nachtmerries die hopelijk nooit uitkomt.

HOE VAAK EEN WEBSITE BACKUP LATEN MAKEN?

Hoewel het voor sommigen als vanzelfsprekend is, is het voor anderen iets geheel nieuws. Het maken van een WEBSITE BACKUP zou echter afhankelijk van het type, en de inhoud van uw website, wekelijks of maandelijks moeten zijn. Het kan immers zomaar zo zijn dat er onbedoeld bestanden gewist, overschreven of geïnfecteerd worden. Daarom is het verstandig regelmatig een WEBSITE BACKUP te (laten) maken. Zo kunt u de eventuele schade beperken omdat er altijd een vrij recente versie van uw complete website is gemaakt.

WIE IS ER VERANTWOORDELIJK?

U bent zelf als ondernemer verantwoordelijk voor het maken of laten maken van een goede WEBSITE BACKUP. Immers is de website uw eigendom en draagt u zelf de verantwoordelijkheid over uw eigen bestanden. Uw hostingprovider maakt ook regelmatig backups, echter die zijn meestal alleen voor intern gebruik.

COMPLETE WEBSITE BACKUP LATEN MAKEN?

Het hebben van een COMPLETE WEBSITE BACKUP geeft u als ondernemer altijd een zeker en veilig gevoel. Op PREPAID BASIS zorgen wij ervoor dat recente website backups continu van uw website of webshop beschikbaar zijn.

strategie-ontwerp-ontwikkeling-internetbureau-limburg-stradius

Deel deze pagina!

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.