Overslaan en naar de inhoud gaan
Het up-to-date houden van je website

Het up-to-date houden van je website geeft je als ondernemer echt een goed gevoel. Je nieuwe website is eindelijk in de lucht en de vele enthousiaste reacties stromen binnen. Het was ook best wel een uitgebreid project, maar nu kun je voorlopig vooruit. Een streep erdoor op je to-do-list. De hoogste tijd ook om je weer te concentreren op je eigenlijke werk.

Een website is nooit af

Tja... doorstrepen op de to-do-list is fijn, maar daarvoor in de plaats komt wel wat nieuws: Website updaten! Verdeel dit voor het overzicht direct in twee belangrijke aandachtspunten: techniek en inhoud.

Techniek en beveiliging

Wanneer je website is gemaakt met een Content Management Systeem (CMS), dan zijn er meestal wel een aantal plugins in gebruik. Drupal, Joomla en WordPress zijn Open Source systemen, waaraan iedereen zijn steentje bij kan dragen. Soms zijn daar mensen actief met minder goede bedoelingen, maar een hele grote groep ontwikkelaars houdt dat in de gaten en als er problemen zijn dan volgt er al snel een veilige update. Bij alle websites met een Content Management Systemen is een regelmatige update wel zo verstandig.

Techniek en snelheid

Computersystemen zijn erg aan veranderingen onderhevig. Nieuwere versies bieden weer nieuwe mogelijkheden, maar daardoor hebben bestaande programma’s en websites ook regelmatig een update nodig. Zo is alles weer beter op elkaar aangepast en dat komt vaak ten goede van de snelheid waarmee de website wordt geladen.

Techniek en mogelijkheden

Er is steeds meer mogelijk. Werp af en toe ook eens een blik op de websites van andere bedrijven. Het brengt je misschien op ideeën, zoals het laten maken van een interessant intro- of instructiefilmpje. Een website waar een paar jaar niets aan is toegevoegd, ziet er toch al gauw wat gedateerd uit.

Inhoud

Voer wijzigingen over je bedrijf direct door. Een verouderd adres en een werknemer die al twee jaar weg is maken niet echt een goede indruk. Zorg ook regelmatig voor wat nieuwe items zoals nieuws en/of afbeeldingen. Dit is ook belangrijk voor de ranking van je website op Google. Een website waar maandelijks iets gebeurt staat al snel een stuk hoger in de zoekresultaten van Google.

Website onderhoud en beheer

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke Drupal of Joomla website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.