Een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken

Een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken voor een top positie in Google

Waarschijnlijk heeft u in Google ingevoerd: CMS website laten maken.

Stradius is gespecialiseerd in het leveren van professionele CMS websites en werkt uitsluitend met Laravel, Drupal en Joomla als Content Management Systeem. Waarom? Omdat wij als Internetbureau in Zuid Limburg met deze systemen veilige en flexibele online oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen. Andere CMS systemen zijn naar onze mening niet veilig en flexibel genoeg om het gewenste resultaat te realiseren.

Wanneer kiezen voor een website met een Content Management Systeem?

Een kwalitatieve website met een Content Management Systeem laten maken is een goede keuze als u een zakelijke website zelf wilt beheren en onderhouden. Wilt u regelmatig zelf de content teksten, afbeeldingen en links van uw zakelijke website zelf kunnen aanpassen? Zijn de pagina's van uw website onderhevig aan regelmatige updates? Dan is een CMS website voor u als ondernemer de meest ideale optie.

Joomla website laten maken

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS). Het is één van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, organisaties, stichtingen en verenigingen die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen beheren. Kortom, eigenlijk voor iedereen die zich met een professionele website op het internet professioneel wil presenteren en daar zélf de baas over wil zijn. Met Joomla kunt u zélf teksten en foto's toevoegen of aanpassen en andere inhoud zelf beheren zonder dat u kennis hoeft te hebben van HTML of andere programmeertalen.

Voordelen van een Joomla website:

  Joomla is open source
  Joomla is veilig
  Joomla is bijzonder flexibel
  Joomla is gebruiksvriendelijk
  Joomla is zoekmachine vriendelijk
  Joomla is er voor klein, maar ook voor gróót


Drupal website laten maken

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat de broncode (sources) van Drupal publiekelijk, vrij en kosteloos beschikbaar om te kopiëren, gebruiken en aan te passen is. Daarnaast is Drupal uit te breiden met een enorme hoeveelheid, door de grote community gratis beschikbaar gestelde, modules die centraal worden beheerd en gecontroleerd op veiligheid. Geen ander CMS heeft dit zo goed geregeld als Drupal. Dit maakt dat Drupal veel ingezet wordt door overheid, gemeente, non-profit en serieuze bedrijven die waarde hechten aan veiligheid van data, ofwel bedrijven die informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan.

Voordelen van een Drupal website:

  Flexibel en zeer modulair CMS
  Multilingual (meertalige) ondersteuning
  Uitgebreid rollen en rechten systeem
  Websites blijven lang bruikbaar door updates
  Makkelijk uitbreidbaar door modules en plug-ins
  Zeer geschikt voor complexe websites
  Zoekmachine vriendelijk
  Gebruiksvriendelijk Content Management Systeem


Responsive webdesign voor de meest ideale gebruikerservaring

In het verleden werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter in 2021 moet een website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op alle apparaten. Alle door ons gemaakte websites zijn dan ook volledig mobielvriendelijk en beschikken over een responsive webdesign. Hierdoor is een ideale gebruikerservaring op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) altijd gegarandeerd.

Kwalitatief webdesign volgens de richtlijnen van Google

Google stelt bijzondere en kwalitatieve eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit als Internetbureau in Zuid Limburg altijd volgens de laatste richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt uw zakelijke website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google.

Kwalitatieve CMS websites op basis van useability and visibility daar staan wij voor...elke dag weer opnieuw!

Een functionele website met echte strategische doelen

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen uw website bezoekers uw website volledig begrijpen. Elke pagina wordt voorzien van een duidelijk strategisch doel, waarmee wij uw website bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met strategische CTA-buttons "call to actions" maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Waarom een CMS website laten maken door Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop laten maken begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase waar het ontwerp code wordt, ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd online toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces via internet kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject natuurlijk zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Online Marketing diensten voor een optimale positie in Google

Met een breed scala aan Online Marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Website Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website or webshop without Online Marketing is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Wilt u een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken?

Stradius is gespecialiseerd in het realiseren van professionele Laravel, Drupal en Joomla websites op maat. Kwalitatieve en betaalbare responsive websites die volledig passen bij de huisstijl van uw bedrijf met een optimale vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google, Bing en Yahoo.

Kort samengevat: Een website die voldoet aan de bijzondere en kwalitatieve eisen van Google.

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Prijzen

Wat kost een nieuwe professionele website of unieke webshop?

Het maken van een kwalitatieve website of webshop is en blijft maatwerk, hieronder een globale prijsindicatie.

HTML5 Website

v.a. € 749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Webshop

v.a. € 1549,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Wat zeggen onze klanten over ons?

Stradius Internet Solutions

John Willems

Sittard

Een internetbureau waar niet alleen kwaliteit maar ook proactief meedenken, service en support zeer hoog in het vaandel staan.

Stradius Internet Solutions

Gemma Aalmans

Maastricht

Een betrouwbare business partner die voor de lange termijn gaat met veel expertise in eigen huis. Een echte aanrader voor het MKB!

Stradius Internet Solutions

Peter Wauben

Vaesrade

Een zeer professioneel bedrijf, die met een relatief kleine groep developers tot zeer grote kwalitatieve prestaties in staat zijn.