Een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken

Een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken voor een top ranking in Google

Waarschijnlijk heeft u in Google ingevoerd: CMS website laten maken.

Stradius is gespecialiseerd in het leveren van professionele CMS websites en werkt uitsluitend met Drupal en Joomla als Content Management Systeem. Waarom? Omdat wij als Internetbureau in Zuid Limburg met beide open source cms systemen veilige en flexibele online oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen. Andere CMS systemen zijn naar onze mening niet veilig en flexibel genoeg om het gewenste resultaat voor onze klanten te realiseren.

Wanneer kiezen voor een website met Content Management Systeem?

Een kwalitatieve website met Content Management Systeem laten maken is een goede keuze als u een zakelijke website zelf wilt beheren en onderhouden. Wilt u regelmatig zelf de content teksten, afbeeldingen en links van uw zakelijke website zelf kunnen aanpassen? Zijn de pagina's van uw website onderhevig aan regelmatige updates? Dan is een CMS website voor u als ondernemer de meest ideale optie.

Joomla CMS website laten maken

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS). Het is één van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, organisaties, stichtingen en verenigingen die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen beheren. Kortom, eigenlijk voor iedereen die zich met een professionele website op het internet professioneel wil presenteren en daar zélf de baas over wil zijn. Met Joomla kunt u zélf teksten en foto's toevoegen of aanpassen en andere inhoud zelf beheren zonder dat u kennis hoeft te hebben van HTML of andere programmeertalen.

Voordelen van een Joomla website:

  Joomla is open source
  Joomla is veilig
  Joomla is bijzonder flexibel
  Joomla is gebruiksvriendelijk
  Joomla is zoekmachine vriendelijk
  Joomla is er voor klein, maar ook voor gróót


Drupal CMS website laten maken

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat de broncode (sources) van Drupal publiekelijk, vrij en kosteloos beschikbaar om te kopiëren, gebruiken en aan te passen is. Daarnaast is Drupal uit te breiden met een enorme hoeveelheid, door de grote community gratis beschikbaar gestelde, modules die centraal worden beheerd en gecontroleerd op veiligheid. Geen ander CMS heeft dit zo goed geregeld als Drupal. Dit maakt dat Drupal veel ingezet wordt door overheid, gemeente, non-profit en serieuze bedrijven die waarde hechten aan veiligheid van data, ofwel bedrijven die informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan.

Voordelen van een Drupal website:

  Flexibel en zeer modulair CMS
  Multilingual (meertalige) ondersteuning
  Uitgebreid rollen en rechten systeem
  Websites blijven lang bruikbaar door updates
  Makkelijk uitbreidbaar door modules en plug-ins
  Zeer geschikt voor complexe websites
  Zoekmachine vriendelijk
  Gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

Meer informatie over de kenmerken en voordelen van Drupal?

Meer informatie over de Kenmerken en voordelen van Drupal als Content Management Systeem en Content Management Framework zijn te lezen op de Drupal website (externe link)


Responsive webdesign voor een ideale gebruikerservaring

In het verleden werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter in 2021 moet een website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op alle apparaten. Alle door ons gemaakte websites zijn dan ook volledig mobielvriendelijk en beschikken over een responsive webdesign. Hierdoor is een ideale gebruikerservaring op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) altijd gegarandeerd.

Kwalitatief webdesign volgens de richtlijnen van Google

Google stelt bijzondere en kwalitatieve eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit als Internetbureau in Zuid Limburg altijd volgens de laatste richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt uw zakelijke website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google.

Kwalitatieve Joomla en Drupal websites op basis van useability and visibility daar staan wij voor...elke dag weer opnieuw!

Een functionele website met echte strategische doelen

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen uw website bezoekers uw website volledig begrijpen. Elke pagina wordt voorzien van een duidelijk strategisch doel, waarmee wij uw website bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met strategische CTA-buttons "call to actions" maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Waarom een CMS website laten maken door Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop laten maken begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er, indien gewenst, een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe site of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase, waar het ontwerp code wordt ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd online toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces via internet kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject natuurlijk zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Online Marketing diensten voor een optimale ranking in Google

Met een breed scala aan internet marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Website Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere!

Een kwalitatieve en betaalbare CMS website laten maken?

Stradius is gespecialiseerd in het realiseren van professionele Drupal en Joomla websites volledig op maat. Kwalitatieve en betaalbare responsive websites die volledig passen bij de huisstijl van uw bedrijf met een optimale vindbaarheid en zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google, Bing en Yahoo.

Kort samengevat: Een website die voldoet aan de bijzondere en kwalitatieve eisen van Google.

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Prijzen

Wat kost een nieuwe professionele website of unieke webshop?

Het maken van een kwalitatieve website of webshop is en blijft maatwerk, hieronder een globale prijsindicatie.

HTML5 Website

v.a. € 749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Webshop

v.a. € 1749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Wat zeggen onze klanten over ons?

Meest gestelde vragen

 • Het laten maken van een kwalitatieve zakelijke website is en blijft maatwerk. De prijs van een nieuwe website is mede afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld: Wordt het een html5 website of een cms website? Uit hoeveel pagina's moet de complete website bestaan en welke extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd? Tijdens een adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

 • Ja, alle CMS websites die wij leveren kunt u als ondernemer zelf volledig beheren en onderhouden. Via de beheeromgeving van het door u gekozen Content Management Systeem kunt u zelf als website eigenaar teksten en foto's snel en eenvoudig toevoegen en/of aanpassen en alle andere onderdelen zelf volledig beheren en uw website zelf up-to-date houden wanneer het u dat als ondernemer het beste uitkomt. Uiteraard kunt u website onderhoud en beheer altijd vakkundig en snel aan ons uitbesteden.

 • Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische programmeerkennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een CMS het ook eenvoudiger om complexe websites eenvoudig te beheren.

  De inhoud van de website wordt in een Content Management Systeem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. Alle teksten van de website worden opgeslagen in een database. De 'front-end' van het CMS zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina’s en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina’s van de website op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.

  Bij het kiezen van een CMS is het belangrijk om te kijken welke functies er voor de te bouwen website nodig zijn. Zeker bij de keuze voor een open source systeem dient men na oplevering van de website ook rekening te houden met het onderhoud en het up-to-date houden van het Content Management Systeem.

 • Wij werken persé niet met WordPress. Bijna iedereen kan namelijk binnen een paar uur een website met Wordpress maken. Handige Harry’s en snuggere Jopie’s stoeien hoofdzakelijk met WordPress, omdat de leercurve van dit Content Management Systeem zeer laag is. Drupal en Joomla zijn voor de echte webdevelopers die gegarandeerd voor kwaliteit en maatwerk kiezen.

  Stradius levert professionele CMS websites met een responsive webdesign voor een hogere ranking in Google inclusief de open source Content Management Systemen Drupal of Joomla. Deze hebben een veel hogere leercurve en zijn uiterst betrouwbaar, flexibel, veelzijdig, veilig en zeer stabiel. Hierdoor is echte kwaliteit altijd gegarandeerd.

 • Ja dat kan. Google PageSpeed Insights is bijvoorbeeld een gratis online tool van Google die een webpagina analyseert en tips geeft om die pagina sneller te maken op alle apparaten. De tool zal de webpagina een optimalisatie score geven op een schaal van 0 – 100. Een score van 80 of hoger wordt door Google als goed beoordeeld. Uiteraard kunt u ook de laadsnelheid van uw concurrentie bekijken.

 • Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig? Het antwoord op deze vraag is: soms wel, soms niet. Het overgrote deel van de zakelijke websites die wij realiseren zijn dynamische database gestuurde Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een HTML5 website laten maken voor veel ondernemers net zo goed en in sommige situaties zelfs beter, goedkoper en veel succesvoller kan zijn. Welke optie voor u het beste is bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

 • Stradius steunt graag startende ondernemers binnen de Parkstad Limburg regio die hun nieuwe onderneming al meteen vanaf het begin professioneel en kwalitatief online willen presenteren. Ambitieuze starters die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien. Als starter krijgt u bij ons 10% korting op al onze diensten. Voorwaarde: Uw inschrijving bij de KvK is niet ouder dan 12 maanden.

 • Voor alle werkzaamheden met betrekking tot Onderhoud & Beheer is ons huidige uurtarief € 75,-. Voor aanvang van deze werkzaamheden ontvangt u natuurlijk altijd eerst een prijsopgave. Ook hier geldt weer: transparante en duidelijke communicatie. We zetten duidelijk op papier wat we precies voor uw bedrijf gaan doen, en spreken daar een vaste prijs voor af. Alle werkzaamheden worden door ons per 15 minuten bijgehouden en gefactureerd. Strippenkaarten zoals bij andere webdesignbureaus, daar doen wij NIET aan mee!

  Ter informatie: Wij nemen deel aan de KOR van de belastingdienst en berekenen derhalve GEEN BTW!

 • Google kondigde het al een tijd geleden aan: de zoekmachine gaat de vindbaarheid van uw website in Google bepalen op basis van de mobiele versie van uw website. Tot op heden indexeerde Google het grootste gedeelte van de websites op basis van de desktop versie, maar dat gaat nu dus definitief veranderen.

  Het hebben van een 'mobielvriendelijke website' (een website met een responsive webdesign die altijd een perfecte weergave heeft op zowel desktop, tablet en mobiel), was al geruime tijd een noodzaak, maar het belang van een echte kwalitatieve website, wordt vanaf maart 2021 dus nóg belangrijker voor een hogere ranking in Google.