Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

BASIS CMS WEBSITE ~ VANAF € 749,-

Ideaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven

Wilt u als ondernemer een professionele website laten maken voor uw bedrijf? Wij ontwerpen en ontwikkelen deze geheel naar uw persoonlijke wensen en huisstijl. Een BASIS CMS WEBSITE is ideaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven die producten en diensten professioneel online willen presenteren via een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

KWALITATIEF WEBDESIGN

Een fantastisch webdesign door een goede samenwerking

Elke website die wij maken moet nog mooier zijn dan de vorige. Onze webdesigners gaan graag voor u aan de slag. Wat past bij uw doelgroep? Wat is het doel van de website? De antwoorden op deze vragen vormen samen met de identiteit van uw bedrijf een goede basis voor een kwalitatief webdesign. In samenspel met uw ideeën en wensen zorgen wij voor een fantastische online presentatie. Wanneer iedereen 100% tevreden is met het webdesign, starten we met de ontwikkeling van uw website.

RESPONSIVE VOOR OP ALLE APPARATEN

Altijd een perfecte weergave op alle apparaten

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Dankzij een responsive webdesign heeft uw website op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) een perfecte weergave. Daardoor is uw website altijd en overal net zo effectief.

responsive webdesign

ALTIJD GERICHT OP CONVERSIE

Wij zetten uw bezoeker aan tot actie!

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken uw website logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to action maken wij uw website conversiegericht.

EEN BASIS CMS WEBSITE BEVAT:

  Lay-out op maat
  Responsive webdesign
  Gevuld tot 5 pagina's
  Content Management Systeem
  Contactpagina
  Homepage slider
  Call to action buttons
  Social Media koppeling
  SEO Ready

ANDERE MOGELIJKHEDEN

  Plus CMS website laten maken
  Pro CMS website laten maken

ZIE OOK:

  HTML5 website laten maken
  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.