Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

PROFESSIONELE CMS WEBSITE LATEN MAKEN

Resultaatgerichte en volledig zelf beheerbare websites

Een zakelijke website moet vooral duidelijk zijn en uw bezoekers aanzetten tot actie. Wij ontwerpen en ontwikkelen voor ambitieuze ondernemers groot en klein die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien resultaatgerichte websites die converteren.

Wilt u een professionele CMS website laten maken die volledig is toegespitst op uw persoonlijke situatie, passend bij uw doelstellingen én die uw doelgroep weet te bereiken voor maximaal online rendement? Wilt u de content van uw website zelf snel en gemakkelijk onderhouden en beheren via een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem? Dan komen wij graag met u in gesprek.

KWALITATIEF WEBDESIGN

Een fantastisch webdesign door een goede samenwerking

Elke website die wij maken moet nog mooier zijn dan de vorige. Onze webdesigners gaan graag voor u aan de slag. Wat past bij uw doelgroep? Wat is het doel van de website? De antwoorden op deze vragen vormen samen met de identiteit van uw bedrijf een goede basis voor een kwalitatief webdesign. In samenspel met uw ideeën en wensen zorgen wij voor een fantastische online presentatie. Wanneer iedereen 100% tevreden is met het webdesign, starten we met de ontwikkeling van uw website.

RESPONSIVE VOOR OP ALLE APPARATEN

Altijd een perfecte weergave op alle apparaten

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Dankzij een responsive webdesign heeft uw website op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) een perfecte weergave. Daardoor is uw website altijd en overal net zo effectief.

responsive webdesign

ALTIJD GERICHT OP CONVERSIE

Wij zetten uw bezoeker aan tot actie!

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken uw website logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to action maken wij uw website conversiegericht.

WAT KOST EEN PROFESSIONELE CMS WEBSITE?

  Basis CMS website ~ vanaf € 749,-
  Plus CMS website ~ vanaf € 1249,-
  Pro CMS website ~ vanaf € 1975,-

ZIE OOK:

  HTML5 website laten maken
  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.