Overslaan en naar de inhoud gaan

Drupal website laten makenDrupal website laten maken

Een Drupal website laten bouwen doe je als bedrijf als je website meer moet zijn dan alleen maar een zakelijk uithangbord met informatie over wie je bent en wat je doet. Als je als bedrijf op zoek bent naar een veilig, betrouwbaar en flexibel Content Management Systeem, dan is Drupal de beste keuze.

Waarom Drupal

Drupal is een open source Content Management Systeem (CMS). Dat betekent dat de broncode (sources) van Drupal publiekelijk, vrij en kosteloos beschikbaar om te kopiëren, gebruiken en aan te passen is. Daarnaast is Drupal uit te breiden met een enorme hoeveelheid, door de grote community gratis beschikbaar gestelde, modules die centraal worden beheerd en gecontroleerd op veiligheid. Geen ander CMS heeft dit zo goed geregeld als Drupal. Dit maakt dat Drupal veel ingezet wordt door overheid, gemeente, non-profit en serieuze bedrijven die waarde hechten aan veiligheid van data, ofwel bedrijven die informatiebeveiliging hoog in het vaandel hebben staan.

Kenmerken van Drupal

De belangrijkste kenmerken van Drupal zijn: gebruiksvriendelijk, veiligheid, schaalbaarheid, flexibel, krachtig en uitbreidbaar. Nieuwe ontwikkelingen en technieken worden snel opgenomen. Drupal en aanvullende standaard functionaliteiten c.q. modules, zijn volledige aan te passen, breed inzetbaar en op maat te maken naar behoefte van de organisatie, want met Drupal hoeft de organisatie zich niet aan te passen aan het software pakket, zoals dat bij vele andere software pakketten zoals WordPress wel het geval is.

Drupal is for ambitious digital experiences

Voordelen van Drupal

  Flexibel en modulair CMS
  Multilingual (meertalige) ondersteuning
  Uitgebreid rollen en rechten systeem
  Websites blijven lang bruikbaar door updates
  Makkelijk uitbreidbaar door modules en plug-ins
  Zeer geschikt voor complexe websites
  Zoekmachine vriendelijk
  Gebruiksvriendelijk content management systeem

Drupal onderhoud en beheer

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke Drupal website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als je huidige website is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en je niet meer tevreden bent komen wij graag met je in gesprek!

Service en support

Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Drupal Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Drupal specialist

Stradius is gespecialiseerd in het bouwen van kwalitatieve responsive Drupal websites voor bedrijven van elk formaat met ambitie tot digitaliseren, optimaliseren of automatiseren. Drupal is schaalbaar en maakt het mogelijk te beginnen met een eenvoudige website om vanaf daar, verdere online doelstellingen te behalen. Op basis van een Drupal website kunnen we voortborduren door deze verder uit te breiden met nieuwe functionaliteiten, koppelingen, digitalisering of het automatiseren van bedrijfsprocessen. Een Drupal website laten maken door Stradius maakt het allemaal mogelijk, compleet van A tot Z.

Kies je voor een kwalitatieve Drupal website, kies dan voor de Drupal specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.