Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

DOMEINNAAM REGISTREREN SNEL EN BETROUWBAAR

Om een website of webshop online te kunnen plaatsen heeft u eerst een unieke domeinnaam en webhosting voor uw bedrijf nodig. Wij helpen u graag bij het bedenken van een toepasselijke en succesvolle domeinnaam voor uw bedrijf. Tevens helpen wij u om de gewenste domeinnaam op een correcte wijze op uw naam te registreren.

Een domeinnaam registreren is snel geregeld. Er zijn echter een paar zaken waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Zo moet uw domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 leestekens bestaan. U mag alleen tekens uit het Nederlandse alfabet gebruiken of cijfers en het koppelteken, hoofdletters en spaties zijn niet toegestaan.

EEN DOMEINNAAM REGISTREREN DIE BIJ UW BEDRIJF PAST?

Het is zeer belangrijk om te bepalen wie uw doelgroep is. U kunt dan een extensie kiezen die bij uw doelgroep past. Als u alleen in Nederland zakelijk actief bent kiest u bij voorkeur voor .nl. Een generieke extensie zoals .com of .net werkt uiteraard net zo goed. Kies vervolgens een domeinnaam die snel en eenvoudig te onthouden is. U voorkomt zo dat uw bezoekers een typfout maken en op een verkeerde website terecht komen. Kies bij voorkeur voor een korte domeinnaam. Een korte domeinnaam is namelijk gemakkelijker te onthouden.

KOSTEN DOMEINNAAM REGISTRATIE

  .nl reeds vanaf € 1,95 (1e jaar) daarna € 8,99 per jaar
  .com reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .eu reeds vanaf € 4,95 (1e jaar) daarna € 14,95 per jaar
  .net reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .org reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .info reeds vanaf € 9,71 (1e jaar) daarna € 13,50 per jaar

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.