Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

GOEDKOPE EN BETROUWBARE SSL CERTIFICATEN

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (HTTPS) tussen uw website en uw bezoekers, op deze manier worden alle gegevens veilig en versleuteld verstuurd. Naast extra veiligheid en een betrouwbare uitstraling, scoren websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger in Google ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben!

Websites en webshops met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een slotje (standaard certificaat) naast het website adres in de browser of een groene balk in de browser (EV certificaat).

Heeft u een webshop of wilt u een webshop laten maken? Dan bent u volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om de webshop met een SSL Certificaat te beveiligen.

VOORDELEN SSL CERTIFICAAT

  Verhoogde conversie
  U voldoet aan de Wet Persoonsbescherming
  Hogere ranking in zoekmachine resultaten Google
  Versleutelde verbinding tussen bezoeker en website
  Verzekerde en betrouwbare uitstraling richting uw doelgroep

KOSTEN SSL CERTIFICAAT

  Standaard certificaat reeds vanaf € 11,24 per jaar
  Wildcard SSL reeds vanaf € 67,46 per jaar
  EV certificaat reeds vanaf € 134,96 per jaar

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.