Overslaan en naar de inhoud gaan

Supersnelle HTML5 website laten makenHTML5 website laten maken

Een HTML5 website laten maken doe je als je website een professioneel zakelijk uithangbord moet zijn zonder veel toeters en bellen die jarenlang meegaat.

Het overgrote deel van de websites die wij als intenetbureau maken zijn dynamische database gestuurde Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een statische HTML5 website net zo goed of in sommige situaties soms zelfs beter kan zijn. Het hebben van een HTML5 website heeft een groot aantal voordelen, namelijk dat het via de website zelf niet mogelijk is om deze te hacken, de website hoeft nooit ge-update te worden.

Een HTML5 website laadt veel en veel sneller dan een website met een Content Management Systeem (CMS) en waardes van dicht tegen de 100/100 in Google Pagespeed Insights zijn mogelijk. Een statische HTML5 website laten maken kan men dus zeker overwegen, zeker als jij als MKB-er of ZZP-er een nieuwe professionele website wilt laten maken die niet doorlopend uitgebreid wordt met nieuwe content.

HTML5 responsive webdesign

Een groot deel van de mobiele bezoekers haakt af als je website niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat je website niet alleen goed leesbaar is via een desktop, maar ook op tablet en smartphone.

Naast gebruiksvriendelijkheid heeft een responsive website ook voordelen voor de vindbaarheid van je website in Google. Google geeft namelijk de voorkeur aan websites met een responsive webdesign. Mobile friendly websites scoren namelijk beter en hoger in de zoekmachine resultaten.

Omdat bij een responsive website maar één versie van de website nodig is die geschikt is voor op alle apparaten, hoeven alle aanpassingen ook maar één keer gedaan te worden. Ook in het kader van online marketing levert het voordelen op, onder andere omdat er geen dubbele informatie online staat. Google geeft namelijk ook de voorkeur aan unieke content. Dubbele teksten hebben namelijk een negatieve invloed op de positie in de zoekmachines.

Alle door Stradius ontwikkelde websites worden standaard voorzien van een responsive webdesign zodat deze perfect leesbaar zijn op alle schermformaten en resoluties. Bekijk onze website op verschillende apparaten en ervaar het zelf.

Je voordelen van een HTML5 website

  supersnelle laadtijden
  foutloos geschreven HTML
  geen onnodige plugins nodig
  onmogelijk om te hacken
  updaten is niet nodig
  je website gaat jaren mee
  alle browsers ondersteunen het

HTML5 website onderhoud en beheer

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke HTML5 website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als je huidige website is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en je niet meer tevreden bent komen wij graag met je in gesprek!

Service en support

Ook na oplevering van je HTML5 website staan we voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Waarom Stradius?

  Totale ontzorging compleet van A - Z
  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Proactief en snelle responstijden
  Meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Wil je een kwalitatieve HTML5 website laten maken, neem dan contact op met de specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Wat kost een HTML5 website?

Helaas kunnen wij niet zeggen wat een HTML5 website laten maken kost als wij niet precies weten wat je persoonlijke wensen zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek volledig op maat.

Wat onze klanten zeggen

Een betrouwbare business partner die voor de lange termijn gaat met veel expertise in eigen huis. Een echte aanrader!

G. Aalmans

Een zeer professioneel bedrijf, die met een relatief kleine groep mensen tot grote kwalitatieve prestaties in staat zijn.

P. Janssen

Een internetbureau waar niet alleen kwaliteit maar ook proactief meedenken, service en support echt hoog in het vaandel staan.

P. Wauben

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.