Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

HTML5 WEBSITE LATEN MAKEN

Het overgrote deel van websites die we ontwerpen zijn dynamische websites, maar dat neemt niet weg dat andere vormen van websites voor u als ondernemer net zo goed of soms zelfs beter zijn. Het hebben van een HTML5 website heeft een groot aantal voordelen, namelijk dat het via de website zelf onmogelijk is om deze te hacken, de website hoeft nooit ge-update te worden wat betreft plug-ins, content management systeem of template. Een HTML5 website laadt veel en veel sneller dan een CMS website en waardes van dicht tegen de 100/100 in Google Pagespeed Insights zijn mogelijk. Een HTML5 website laten maken kan men dus zeker overwegen, zeker in het geval uw website niet regelmatig moet worden aangepast.

HTML5 WEBSITE - TEMPLATES

U kunt kiezen of wij uw HTML5 website met de hand opbouwen (maatwerk), of dat we uw website bouwen op basis van een reeds bestaande HTML5 template. Het maken van een HTML5 website, vooral bij maatwerk, is in het algemeen duurder dan het maken van een CMS website, maar is zeker betaalbaar.

RESPONSIVE VOOR OP ALLE APPARATEN

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Dankzij een responsive webdesign heeft uw website op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) een perfecte weergave. Daardoor is uw website altijd en overal net zo effectief.

responsive webdesign

ALTIJD GERICHT OP CONVERSIE

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw HTML5 website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken uw website logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to action maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

WANNEER EEN HTML5 WEBSITE GEBRUIKEN?

Allereerst zijn websites die zijn opgebouwd uit losse pagina’s het meest geschikt als er niet veel nieuwe content wordt toegevoegd. Het onderhoud van de website moet niet teveel tijd kosten, anders kunt u het beste een CMS website nemen die is gekoppeld aan een database. Een statische HTML5 website kan prima voldoen als visitekaartje voor een ZZP-er of klein bedrijf. De kosten van dergelijke websites zijn laag, aangezien er geen database en/of CMS is die met regelmaat moet worden geüpdatet. U maakt in de meeste gevallen eenmalige kosten en daarnaast alleen nog maar de kosten (jaarlijks) voor de hosting en domeinnaam.

VOORDELEN VAN EEN HTML5 WEBSITE:

  Perfecte weergave in alle browsers
  Een veel snellere laadtijd
  Perfect geschreven code
  Updaten niet nodig
  Niet te hacken

ZIE OOK:

  Basis website + CMS
  Plus website + CMS
  Pro website + CMS
  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Benieuwd wat er mogelijk is?

Neem vandaag nog contact met ons op.

  NEEM CONTACT OP

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.