Overslaan en naar de inhoud gaan

Joomla website laten makenJoomla website laten maken

Een kwalitatieve Joomla website laten maken doe je als bedrijf als je website meer moet zijn dan alleen maar een zakelijk uithangbord met informatie over wie je bent en wat je doet. Als je als bedrijf een nieuwe website wilt laten maken met een krachtig, robuust en flexibel Content Management Systeem, dan is Joomla de beste keuze.

Waarom Joomla

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS). Het is één van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, organisaties, stichtingen en verenigingen die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen beheren. Kortom, eigenlijk voor iedereen die zich met een professionele website op het internet wil presenteren en daar zélf de baas over wil zijn. Met Joomla kun je zélf teksten en foto's toevoegen of aanpassen en andere inhoud zelf beheren zonder dat je kennis hoeft te hebben van HTML of andere programmeertalen.

Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)

Voordelen van Joomla

  Joomla is open source
  Joomla is veilig
  Joomla is flexibel
  Joomla is gebruiksvriendelijk
  Joomla is zoekmachine vriendelijk
  Joomla is er voor klein, maar ook voor gróót

Joomla onderhoud en beheer

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke Joomla website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als je huidige website is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en je niet meer tevreden bent komen wij graag met je in gesprek!

Service en support

Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Joomla Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Joomla specialist Limburg

Joomla is geschikt voor simpele tot en met zeer complexe websites. Het basissysteem heeft al heel veel mogelijkheden en is makkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar. We kunnen Joomla exact aanpassen aan de specifieke wensen en eisen van jouw organisatie. Via de gebruiksvriendelijke interface kan je met Joomla zelf je website beheren en onderhouden.

Stradius is dé Joomla specialist in Limburg voor het laten maken van op maat gemaakte responsive Joomla websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste trends. We durven onszelf dan ook wel Joomla specialist in Limburg te noemen. Ben je van plan om een kwalitatieve website laten maken met Joomla als Content Management Systeem dan komen we graag met je in gesprek.

Waarom Stradius?

  Totale ontzorging compleet van A - Z
  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Proactief en snelle responstijden
  Meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Wil je een kwalitatieve Joomla website laten maken, kies dan voor de Joomla specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Wat kost een Joomla website?

Helaas kunnen wij niet zeggen wat een Joomla website laten maken kost als wij niet precies weten wat je persoonlijke wensen zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek volledig op maat.

Wat onze klanten zeggen

Een betrouwbare business partner die voor de lange termijn gaat met veel expertise in eigen huis. Een echte aanrader!

G. Aalmans

Een zeer professioneel bedrijf, die met een relatief kleine groep mensen tot grote kwalitatieve prestaties in staat zijn.

P. Janssen

Een internetbureau waar niet alleen kwaliteit maar ook proactief meedenken, service en support echt hoog in het vaandel staan.

P. Wauben

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.