Overslaan en naar de inhoud gaan

Joomla website laten makenJoomla website laten maken

Een Joomla website laten bouwen doe je als bedrijf als je website meer moet zijn dan alleen maar een zakelijk uithangbord met informatie over wie je bent en wat je doet. Als je als bedrijf een nieuwe website wilt laten maken met een krachtig, robuust en flexibel Content Management Systeem, dan is Joomla de beste keuze.

Waarom Joomla

Joomla is een open source Content Management Systeem (CMS). Het is één van de meest gebruikte Content Management Systemen ter wereld. Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, organisaties, stichtingen en verenigingen die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen beheren. Kortom, eigenlijk voor iedereen die zich met een professionele website op het internet wil presenteren en daar zélf de baas over wil zijn. Met Joomla kun je zélf teksten en foto's toevoegen of aanpassen en andere inhoud zelf beheren zonder dat je kennis hoeft te hebben van HTML of andere programmeertalen.

Joomla is bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb)

Voordelen van Joomla

  Joomla is open source
  Joomla is veilig
  Joomla is flexibel
  Joomla is gebruiksvriendelijk
  Joomla is zoekmachine vriendelijk
  Joomla is er voor klein, maar ook voor gróót

Joomla onderhoud en beheer

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke Joomla website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als je huidige website is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en je niet meer tevreden bent komen wij graag met je in gesprek!

Service en support

Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Joomla Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Joomla specialist

Joomla is geschikt voor simpele tot en met zeer complexe websites. Het basissysteem heeft al heel veel mogelijkheden en is makkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar. We kunnen Joomla exact aanpassen aan de specifieke wensen en eisen van jouw organisatie. Via de gebruiksvriendelijke interface kan je met Joomla zelf je website beheren en onderhouden.

Stradius is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte responsive Joomla websites die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laatste trends. We durven onszelf dan ook wel Joomla specialist te noemen. Ben je van plan om een kwalitatieve website laten maken met Joomla als Content Management Systeem dan komen we graag met je in gesprek.

Kies je voor een kwalitatieve Joomla website, kies dan voor de Joomla specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.