Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

CONTENT OPTIMALISATIE

Content Optimalisatie is een onderdeel van Online Marketing. Content Optimalisatie is het optimaliseren van de complete inhoud van uw website. Hieronder vallen onder andere teksten, afbeeldingen en video’s. Omdat er voorafgaand aan Content Optimalisatie een Content Analyse wordt uitgevoerd vergaart Internetbureau Stradius antwoorden op twee cruciale vragen:

  Hoe kunt u uw website teksten beter leesbaar maken voor bezoekers?
  Hoe kunt u de content op uw website zoekmachine vriendelijker maken?

Deze twee vragen spreken elkaar eigenlijk tegen. Want zo is het voor een website bezoeker belangrijk om in een zo kort mogelijke content zo snel mogelijk een antwoord te krijgen op zijn of haar vragen, terwijl een zoekmachine zoals Google graag uitgebreide content ziet.

CONTENT OPTIMALISATIE ~ CONTENT IS THE KING!

HOE WIJ CONTENT OPTIMALISATIE AANPAKKEN

Allereerst is het belangrijk om het doel van de website en de aanwezige content vast te stellen. Wilt u hoofdzakelijk uw website bezoekers (doelgroep) informeren of wilt u de website bezoekers aanzetten tot een bepaalde actie of wilt u misschien wel beide realiseren?

Bij Internetbureau Stradius gaan we er vanuit dat u uw website bezoekers wilt aanzetten tot een bepaalde actie. Wij combineren dan ook de twee bovenstaande vragen samen tot een geheel. Wij schrijven uitgebreide content op basis van succesvolle zoekwoorden waardoor zoekmachines zoals Google en uw website bezoekers veel waarde hechten aan uw pagina’s. Wij schrijven deze content op een goed leesbaar niveau. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw pagina’s beschikken over een of meerdere "call to actions", waardoor de website bezoeker wordt getriggerd een bepaalde actie uit te voeren.

VOORBEELDEN VAN "CALL-TO-ACTIONS" ZIJN:

  Neem nu contact op
  Bekijk onze diensten
  Lees meer over...

H1, H2, H3 EN TITEL TAGS

Net als bij het schrijven van rapporten is het van belang alle pagina’s op te delen in hoofdstukken en paragrafen. Waarbij een hoofdstuk een H1 tag, een paragraaf een H2 tag en een subparagraaf een H3 tag krijgt. Hierdoor krijgen bezoeker en zoekmachine’s een duidelijk beeld van elke pagina. Met als resultaat een hogere score in de zoekmachine resultaten zoals Google door een betere leesbaarheid, zichtbaarheid en vindbaarheid van uw webpagina’s.

Wat doen wij nog meer voor het optimaliseren van uw website?
Naast bovengenoemde bekijkt Internetbureau Stradius ook de keyword density, metatags en titels welke bij uw pagina’s horen.

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Google Analytics

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.