Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

METEN IS WETEN MET GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website of webshop te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van Google Analytics is om u als ondernemer een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen online advertentie campagnes of delen van de website worden aanpast aan het gedrag van de bezoeker.

WAAROM GOOGLE ANALYTICS GEBRUIKEN?

Heeft u een zakelijke website? Dan bent u vast wel nieuwsgierig of uw website ook rendabel is en voldoende bezoekers aantrekt. Waar komen uw bezoekers zoal terecht op uw website? Het gebruikersgedrag van uw doelgroep is cruciaal voor online succes. Via Google Analytics kunt u als ondernemer precies zien hoe het gedrag van uw website bezoekers daadwerkelijk is. Door gebruik te maken van Google Analytics heeft u inzicht en kunt u de volgende gegevens snel achterhalen:

  Het aantal bekeken pagina’s van uw website
  Het aantal nieuwe, maar ook terugkerende website bezoekers
  Het aantal bezoekers dat uw website meteen weer verlaat
  Het gemiddelde sessieduur per website bezoekers
  De afkomst van uw website bezoekers
  Welke pagina’s het meest bekeken worden door uw bezoekers
  En zo nog veel meer...

WILT U MEER INZICHT OVER UW WEBSITE?

Wilt u meer inzicht over uw website? Wilt u het gebruikersgedrag van uw website zelf bijhouden? Het gebruikersgedrag van uw website bezoekers bijhouden is voor u als ondernemer cruciaal. Aan de hand van de gebruikers statistieken kunt u namelijk te weten komen op welke vlakken uw website succes boekt. Of andersom: waar zijn nog eventuele verbeteringen mogelijk? Met Google Analytics krijgt u inzicht en kunt u constant online blijven groeien.

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.