Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

ONLINE ADVERTEREN VIA GOOGLE ADS

Online Adverteren via Google Ads is één van de krachtigste manieren van adverteren op internet. Online adverteren via Google is een snelle en succesvolle manier om uw bedrijf via Google te promoten. U bereikt namelijk mensen die op zoek zijn naar de producten en diensten die u aanbiedt. Naast dat Google Ads zeer gericht is, betaalt u alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt, verder niets. U bepaalt zelf een dagbudget, zodat u nooit méér betaalt dan dat u dagelijks wilt besteden. Wanneer uw Google Ads advertentie aan het maximale dagbudget zit, verdwijnt de advertentie tijdelijk tot de volgende dag, wanneer het nieuwe dagbudget weer ingaat.

UW VOORDEEL VAN ADVERTEREN VIA GOOGLE ADS

  Waar komen uw bezoekers vandaan
  Hoe vaak wordt er op uw advertentie geklikt
  Op welke pagina de bezoekers uw website verlaten en meer
  Meten is weten, en dus ook te verbeteren
  U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt
  U bepaalt zelf een dagbudget
  Geen kliks, geen bezoekers, geen kosten.

Internetbureau Stradius monitort hoe snel u aan uw dagbudget zit met betrekking tot het aantal kliks en kan u dus een goede inschatting geven of het waardevol is om uw dagbudget te verhogen om zo met uw Google Ads advertentie beter en dus vaker zichtbaar te zijn per dag via Google. Indien uw online advertentie snel kliks krijgt die dus voor veel leads zorgen, maar uw dagbudget heel laag is, dan kunt u nog veel meer uit deze advertentie halen. Wij houden dit allemaal voor u in de gaten, zodat uw Google Ads advertentie u zoveel mogelijk oplevert en natuurlijk in verhouding zo weinig kost.

GOOGLE ADS - ONZE WERKWIJZE

Via een uitgebreide analyse stellen we samen met u de juiste zoekwoorden en doelgroep vast die de meeste bezoekers gaan opleveren. Samen met u bespreken we wat en wie u precies wilt bereiken. Vervolgens plaatsen we uw advertentie via Google Ads online. Indien nodig schaven we uw advertentie waar nodig iets bij. Ook kunnen specifieke doelgroepen bereikt worden. Bijvoorbeeld in uw eigen regio of binnen een bepaalde leeftijdscategorie. Zo zorgen wij niet alleen voor meer, maar ook betere website bezoekers. Bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten en dus sneller zullen converteren.

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Google Analytics
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.