Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekmachine optimalisatie (SEO)Zoekmachine optimalisatie vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid

Wil je zoekmachine optimalisatie (SEO) effectief inzetten voor je bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van Online Marketing en vergroot de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. Hieronder verstaan wij als internetbureau het optimaliseren van je online communicatiekanalen, zodat deze beter zichtbaar en vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

Bij search engine optimization richten de werkzaamheden van Stradius zich in beginsel op het organische (gratis) gedeelte van Google. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, social media en conversie optimalisatie wordt de positie van je website in zoekmachines conversiegericht verbeterd.

SEO specialist

Zoekmachine optimalisatie (SEO) begint met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Samen gaan we als SEO specialist het kick-off gesprek met je aan, waarbij we veel vragen zullen stellen. Op welke zoekwoorden dient je website gevonden te worden? En op welke termen zoeken potentiële klanten naar je diensten en/of producten? Wij creëren content dat op je doelgroep aansluit, zodat je het optimale bereik uit je online content haalt. Stradius is de partij die je hierbij kan helpen.

A site without Search Engine Optimization is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Hoe wij zoekmachine optimalisatie (SEO) aanpakken

Wil je op korte termijn zoekmachine optimalisatie effectief inzetten? Wij helpen je bij het effectief vergroten van je online bereik, en doen dat onder meer door:

Analyse & onderzoek

Op basis van een gedegen seo analyse, bepalen wij samen met je wat de online verbeterpunten voor je bedrijf zijn. Wat zijn de knelpunten en welke kansen laat je nu eventueel nog onbenut? Wij willen weten welk doel je precies voor ogen hebt en kijken vervolgens naar de haalbaarheid en realisatie.

Techniek

De basis (code) van een website bepaald mede welke seo mogelijkheden er zijn. Door een goede structuur aan te brengen, is het voor een zoekmachine makkelijker om vast te stellen waar bepaalde informatie staat en waar je potentiële klant naar op zoek is. Als je website beschikt over een goede technische realisatie, dan belonen zoekmachines je website met een hogere positie in de zoekmachine resultaten, wat leidt tot een stijging van het aantal relevante bezoekers naar je website.

Content

Voor elk online marketing kanaal biedt Stradius passende informatie en content. Goede seo content teksten schrijven is van cruciaal belang voor de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je website. De teksten en afbeeldingen moeten zo goed mogelijk aansluiten op het onderwerp, een goede structuur hebben en daarnaast goed leesbaar zijn.

Linkbuilding

Ook krijgt je website meerwaarde wanneer andere bedrijven (links) hiernaar verwijzen. Linkbuilding werkt net zo, wanneer veelbezochte websites verwijzen naar je website, dan wordt dit in zoekmachines gezien als een kwalitatief goede website met als resultaat een hogere positie in de zoekmachine resultaten.

Social Media

Het sociale medialandschap is enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter kunnen aanzienlijk bijdragen aan de resultaten van je website in de zoekresultaten. Google meet bijvoorbeeld de social shares en neemt deze mee in het bepalen van de populariteit van je website. Het integreren van social media kanalen in je online mediakanalen is dan ook een belangrijk element van zoekmachine optimalisatie.

Wil je een toppositie in Google?

Het algoritme van Google is continu aan verandering onderhevig. Om de snel veranderende ontwikkelingen bij te benen is up-to-date kennis onmisbaar. Daarbij is het van belang om bestaande SEO campagnes continu te monitoren, te analyseren en desnoods te verbeteren. Dat maakt zoekmachine optimalisatie (SEO) tot een doorlopend proces. Om een nummer één positie te blijven behouden is het van essentieel belang om aan de eisen van Google te blijven voldoen. Wil je op korte termijn je online bereik vergroten en zoekmachine optimalisatie effectief inzetten? Stradius is je online business partner én SEO specialist voor de langere termijn.

Wil je zoekmachine optimalisatie effectief inzetten, kies dan voor de SEO specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.