Internetbureau Stradius ~ Uw partner in webdevelopment

Internetbureau Stradius

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Is uw bedrijf niet goed vindbaar via Google? Wilt u beter en hoger scoren in Google?

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van Online Marketing en de sleutel voor hogere zoekmachine resultaten en meer website of webshop bezoekers. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) of website optimalisatie genoemd. Hieronder verstaan wij het optimaliseren van uw website, zodat deze beter vindbaar is in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

SEO SPECIALIST

Krijgt u te weinig bezoekers naar uw website? Wilt u beter gevonden worden in Google en uw doelgroep effectief via het internet bereiken? Internetbureau Stradius zorgt als SEO SPECIALIST voor een betere zichtbaarheid, vindbaarheid en hogere posities in Google, en meer gratis organisch zoekverkeer naar uw website of webshop.

UW BEDRIJF HOGER IN GOOGLE

Wanneer wij uw website of webshop maken is deze uiteraard technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de techniek aan alle randvoorwaarden voldoet zodat uw website of webshop goed geindexeerd en gevonden kan worden. Maar op welke trefwoorden? En daar begint het ook meteen wat moeilijker te worden. Standaard wordt uw website uiteraard gevonden op uw bedrijfsnaam, domeinnaam en enkele trefwoorden die in de pagina teksten voorkomen...maar u wilt HOGER IN GOOGLE.

"ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO) VERSTERKT UW ONLINE POSITIE!"

GOED GEVONDEN WORDEN

Wie 'HOOG' wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats 'GOED' gevonden worden!

Met een effectieve seo strategie kunnen we bezoekers die uw bedrijf of producten nog niet bij naam kennen naar uw website krijgen. Daarom moeten we eerst samen met u achterhalen wat en op welke manier de bezoeker precies zoekt, zodat we van deze een potentiële klant kunnen maken.

POPULAIRE SEO ZOEKTERMEN

Wanneer u gevonden wilt worden op populaire seo zoektermen is er meer nodig dan alleen een goede website en techniek. Google vergelijkt uw website namelijk met die van uw concurrenten wanneer er gezocht wordt op een bepaalde zoekterm. Populaire zoektermen zijn bijvoorbeeld: "schoonheidssalon kerkrade", "grieks restaurant heerlen", "advocaat maastricht". Zodra een populair trefwoord wordt gebruikt in een zoekopdracht gaat Google op zoek in zijn index. Het doel van Google is namelijk om het beste resultaat voor uw zoekopdracht weer te geven. Op welke zoektermen wordt uw website "GOED" gevonden?

REGELMATIG BIJSTUREN EN EVALUEREN

Het regelmatig bijsturen en evalueren van de aanwezige content op uw website is van cruciaal belang voor online succes. Door gebruik te maken van diverse tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en onze zoekmachine optimalisatie expertise scoort uw website of webshop beter en hoger in Google!

VERRAS UW ONLINE CONCURRENTIE

Hoge noteringen in zoekmachines leveren uw bedrijf meer leads, meer omzet en meer naamsbekendheid op. Zoekmachine Optimalisatie is één van de meest voordelige en effectieve manieren van Online Marketing. Kies voor een effectieve online marketing strategie en een hogere positie in zoekmachines en verras uw concurrentie voordat uw concurrenten u verrassen.

UW VOORDEEL VAN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

  Hoe hoger uw website in Google scoort, hoe sneller iemand op uw website klikt
  Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op nieuwe aanvragen en bestellingen
  Door Zoekmachine Optimalisatie een betere zichtbaarheid en vindbaarheid
  Meer naamsbekendheid en meer bezoekers die uw bedrijf nog niet kennen

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Online Adverteren (SEA)
  Google Analytics
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE?

Indien u geïnteresseerd bent in onze webdevelopment diensten, begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies.

  NEEM CONTACT OP

Deel deze pagina!

Dit zeggen onze relaties over ons

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Internetbureau Stradius onvoorwaardelijk aan!

Een website van Stradius is altijd responsive, snel en altijd conversiegericht. Ik maak al jaren gebruik van de expertise van Internetbureau Stradius en ik ben zeer tevreden.

Stradius is in staat een website te maken precies zoals je het als MKB-er wenst. Ik ben heel erg tevreden. En de service en support van Internetbureau Stradius is super.

Ik ben zeer tevreden over de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel, scoort hoog in Google en is volledig geoptimaliseerd. Een echte aanrader.

Ik ben op zoek gegaan naar een webdesign bureau die ook gespecialiseerd zijn in zoekmachine optimalisatie, voor mij sloot Stradius het beste aan bij mijn persoonlijke wensen.

project
project
project
project

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op

  NEEM CONTACT OP

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons privacy statement.