Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze werkwijzeOnze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

  Persoonlijk adviesgesprek
Tijdens dit adviesgesprek komen onder andere de volgende items aan bod:

  Doel en doelgroep van je website of webshop
  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  Welke websites spreken je aan en welke juist niet
  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  De globale indeling van de website of webshop
  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  Eventueel onderhoudsplan
  Beschikbaar budget
  Gewenste oplevertermijn

  Vrijblijvende offerte
Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er, indien gewenst, een offerte op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  Ontwerpvoorstel
Vervolgens zullen we een ontwerpvoorstel voor je maken. We brengen jouw wensen op die manier in de praktijk en laten je kennismaken met de eventuele mogelijkheden. Op basis van jouw feedback en eventuele aanvullende persoonlijke wensen zullen we het ontwerpvoorstel verder aanpassen.

  Realisatie
Wanneer je tevreden bent met het ontwerpvoorstel gaan we over tot de realisatie van het definitieve ontwerp. In deze fase kan je overigens nog altijd veranderingen aan laten brengen. Je krijgt toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website tijdelijk draait, zodat je het hele proces online kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we jouw feedback en suggesties tijdens dit traject zeer op prijs. Je kunt ons daarvoor op elk moment benaderen, maar ook wij zullen regelmatig aan jou terugkoppelen.

  Service en support
Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van het Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Meer informatie?

Internetbureau Stradius helpt bedrijven die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien online succesvoller te worden, te zijn én te blijven! Wij denken altijd strategisch en betrokken met onze klanten mee over online strategie, inhoud en conversie en werken deze vakkundig en snel uit.

Onze diensten

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.