Overslaan en naar de inhoud gaan

OpenCart webshop laten makenOpenCart webshop laten maken

Je hebt als bedrijf besloten om een nieuwe OpenCart webshop te laten maken als extra 24/7 verkoopkanaal. Want laten we gewoon eerlijk zijn, ook al heb je tegenwoordig een fysieke winkel, steeds meer consumenten zoeken en kopen online. Dus als je als bedrijf geen webshop hebt loop je helaas potentiële klanten, omzet en winst mis. En om dit te voorkomen heb je besloten om: een eigen unieke OpenCart webshop te laten maken.

Waarom OpenCart?

OpenCart is een open source (gratis) e-commerce oplossing die overal ter wereld wordt gebruikt voor zowel kleine als middelgrote webwinkels. Met OpenCart beheer je zelf snel en eenvoudig en zonder technische kennis je eigen webwinkel. OpenCart heeft meerdere ingebouwde functies om producten, betalingen, verzendingen en nog veel meer gemakkelijk te beheren via de beheeromgeving. Een webshop gemaakt met OpenCart is gebruiksvriendelijk, en met een responsive design perfect zichtbaar op desktop, tablet en smartphone.

Het Content Management Systeem van OpenCart heeft een goede basisset om snel en makkelijk mee te beginnen. Het dashboard van OpenCart is dan ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Je kunt als eigenaar van een OpenCart webshop bijvoorbeeld heel makkelijk producten, foto’s, categorieën, aanbiedingen en dergelijke zelf snel toevoegen. Wij als internetbureau onderzoeken om te beginnen altijd eerst de customer journey van jouw doelgroep. Daarmee bedenken, ontwikkelen en optimaliseren we de conversiepunten van je nieuwe OpenCart webshop.

De voordelen van OpenCart

  eenvoudig in gebruik
  meerdere extensies en thema’s
  responsive en flexibele dashboard
  zoekmachine geoptimaliseerd
  meertalig

Beheersysteem

Opencart heeft een uitgebreid beheersysteem waarmee je na oplevering de webwinkel en de producten kunt aanpassen. Het aanpassen, toevoegen en verwijderen van productgroepen en artikelen in de webshop is zeer eenvoudig zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is.

OpenCart webdesign

Het design voor jouw OpenCart webshop los je het beste op door gebruik te maken van een reeds ontworpen OpenCart template. Hierbij is er al een ontwerp bepaald, daar heb je zelf dus eigenlijk geen invloed meer op, maar het is wel altijd een goed doordacht ontwerp en vaak ontzettend mooi!

OpenCart templates

Er zijn ontzettend veel OpenCart templates te verkrijgen, zowel gratis als betaald. Bang dat je niet uniek bent wanneer je gebruik maakt van zo’n template? Geen zorgen, het gebeurd zelden dat iemand in je omgeving hetzelfde template kiest, laat staan je concurrent.

De grote voordelen van het gebruik van een template is vooral de kosten en de functionaliteiten. Want de kosten liggen laag, voor nog geen € 100,- heb je een template naar keuze. De functionaliteiten zijn dan allemaal helemaal doordacht en kloppen. Zo is je webshop meteen mobile friendly.

OpenCart heeft ook een eigen, standaard thema beschikbaar dat prima gebruikt kan worden als basis voor je webshop.

Online vindbaar

OpenCart webshops zijn volledig voorbereid om goed vindbaar te zijn in Google. Zonder zoekresultaten namelijk geen bezoekers en dus geen omzet. Opencart is technisch volledig zoekmachine geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Ook Social media kun je prima inzetten in je OpenCart webwinkel als onderdeel van je online marketing strategie. Als je het goed aanpakt, kun je via social media vele extra bezoekers en klanten naar je webwinkel trekken. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bepalen we samen welke social media kanalen voor jou interessant zijn en conversiegericht zullen zijn!

iDeal installeren in OpenCart

In je OpenCart webshop moet natuurlijk betaald kunnen worden. Ook daar zorgen wij als internetbureau voor! We zullen iDeal installeren in je OpenCart webshop en er ook voor zorgen dat bezoekers met creditcard, paypal of een andere betaalmethode kunnen betalen zoals jij dat als webshop eigenaar wilt hebben.

Service en support

Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van je nieuwe OpenCart webshop. Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Wil je een unieke webshop laten maken, kies dan voor de OpenCart specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Wat kost een OpenCart webshop?

Helaas kunnen wij niet zeggen wat een OpenCart webshop laten maken kost als wij niet precies weten wat je persoonlijke wensen zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek volledig op maat.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.