Overslaan en naar de inhoud gaan

PrestaShop webshop laten makenProfessionele PrestaShop webshop laten maken

Je hebt als bedrijf besloten om een eigen PrestaShop webshop te laten maken als extra 24/7 verkoopkanaal. Want laten we gewoon eerlijk zijn, ook al heb je tegenwoordig een fysieke winkel, steeds meer consumenten zoeken en kopen online. Dus als je als bedrijf geen webshop hebt loop je helaas potentiële klanten, omzet en winst mis. En om dit te voorkomen heb je besloten om: een eigen unieke PrestaShop webshop te laten maken.

Waarom PrestaShop

De software die wij gebruiken voor het maken van je webwinkel is PrestaShop. PrestaShop is een open source e-commerce oplossing die overal ter wereld wordt gebruikt voor zowel kleine als middelgrote en grote professionele webwinkels. Met PrestaShop beheer je zelf eenvoudig en zonder technische kennis je eigen webwinkel. PrestaShop heeft meerdere ingebouwde functies om producten, betalingen, verzendingen en nog veel meer gemakkelijk te beheren via de beheeromgeving. Een webshop gemaakt met PrestaShop is gebruiksvriendelijk, en met een responsive design perfect zichtbaar op desktop, tablet en smartphone.

Voor wie is PrestaShop geschikt?

PrestaShop is zeer geschikt voor professionele middelgrote en grote webshops. Het aantal landen en talen is bijna onbeperkt. Met één webshop kun je de hele wereld bedienen in elke denkbare taal. Per land kun je zelf de betaal- en verzendmethoden instellen. Je kunt per product attributen en kenmerken (opties, maten, kleuren etc.) aanmaken. Prestashop is daarmee geschikt voor alle soorten producten.

Service en support

Na de oplevering geven we altijd een complete uitleg over het gebruik van je nieuwe PrestaShop webshop. Uiteraard staan we altijd voor je klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en ondersteuning en bieden wij 24/7 service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Kies je voor een unieke PrestaShop webwinkel, kies dan voor de PrestaShop specialisten van Stradius!

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Wat kost een professionele PrestaShop?

Helaas kunnen wij niet zeggen wat een PrestaShop laten maken kost als wij niet precies weten wat je persoonlijke wensen zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek volledig op maat.

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.