Overslaan en naar de inhoud gaan

Kwalitatief webdesign KerkradeKwalitatief webdesign Kerkrade - Internetbureau Stradius

Waarschijnlijk heb je in Google ingevoerd: Kwalitatief webdesign Kerkrade laten maken.

Wil je een nieuwe kwalitatieve website laten maken voor je bedrijf in Kerkrade? Een kwalitatief webdesign voor een eerlijke prijs? Een webdesign dat volledig is toegespitst op je persoonlijke situatie, passend bij de doelstellingen van je bedrijf in Kerkrade én die je doelgroep ook effectief weet te bereiken? Wil je een kwalitatieve website die meer moet zijn dan alleen maar een zakelijk uithangbord met informatie over wie je bent en wat je doet? Dan komen wij als internetbureau binnen de Parkstad Limburg regio graag met je in gesprek.

Stradius maakt professionele en mobile-friendly Drupal, Joomla en HTML5 websites. Kwalitatieve websites die volledig passen bij de huisstijl van je bedrijf die hoog scoren in de zoekmachine resultaten van Google.

Mobielvriendelijke websites

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter tegenwoordig moet een kwalitatieve website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op alle apparaten. Alle door ons gemaakte websites zijn dan ook volledig mobielvriendelijk en beschikken over een responsive webdesign. Hierdoor is een optimale weergave op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) gegarandeerd.

Kwaliteit volgens de laatste richtlijnen

Google stelt bijzondere eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit altijd volgens de laatste richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt je zakelijke website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google.

Kwalitatief webdesign op basis van useability and visibility daar staan wij voor!

Conversiegerichte website

Wij zorgen ervoor dat de werking van je website altijd perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen je website bezoekers je website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een duidelijk doel, waarmee wij je bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met deze strategische call to actions maken wij je website conversiegericht. Laat nu je offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Onze vormen van Online Marketing

Met Online Marketing vergroten wij de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Content Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website without online marketing strategy is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Waarom Stradius?

  Totale ontzorging compleet van A - Z
  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Proactief en snelle responstijden
  Meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Drupal, Joomla of HTML5?

Wij maken kwalitatieve en mobielvriendelijke Drupal, Joomla en HTML5 websites. Professionele zakelijke websites met een responsive webdesign die volledig passen bij de huisstijl van je bedrijf en die hoog scoren in de zoekmachine resultaten van Google.

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.