Overslaan en naar de inhoud gaan

Website onderhoud en beheerWebsite onderhoud en beheer vakkundig en snel uitbesteden

Heb je zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om je website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren je zakelijke Drupal, Joomla of HTML5 website snel en vakkundig en zijn je graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als je huidige website of webshop is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en je niet meer tevreden bent komen wij graag met je in gesprek!

Je website altijd snel en vakkundig up to date

Het internet is continu in beweging. Daarom is het voor je bedrijf van essentieel belang om je website of webshop regelmatig te (laten) onderhouden en up to date te houden. Met enige regelmaat moeten wij helaas concluderen dat ondernemers vaak na de oplevering van een nieuwe website of webshop deze aan hun lot over laten. Het achterliggende Content Management Systeem wordt vervolgens niet meer ge-update en zo ontstaan er cruciale beveiligingsproblemen.

Wij bieden je de mogelijkheid om diverse werkzaamheden m.b.t. website onderhoud en beheer snel en vakkundig door ons te laten uitvoeren. Hierdoor kun jij je richten op je eigen kernactiviteiten en doorgaan met je eigen core business, en wij doen de rest.

Alle werkzaamheden worden door ons per 15 minuten bijgehouden en gefactureerd

Waarom Stradius?

  Totale ontzorging compleet van A - Z
  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Proactief en snelle responstijden
  Meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.