Een kwalitatieve en betaalbare HTML5 website laten maken

Een kwalitatieve en betaalbare HTML5 website laten maken voor een top ranking in Google

Waarschijnlijk heeft u in Google ingevoerd: HTML5 website laten maken.

Een HTML5 website laten maken doet u als ondernemer als uw website een professioneel zakelijk uithangbord moet zijn zonder veel toeters en bellen en die ook nog eens jarenlang meegaat.

Het overgrote deel van de websites die wij als intenetbureau maken zijn dynamische Drupal en Joomla database gestuurde websites, maar dat neemt niet weg dat een statische HTML5 website net zo goed of in sommige situaties voor u als ondernemer zelfs beter kan zijn. Het hebben van een professionele zakelijke HTML5 website heeft voor u als ondernemer een groot aantal voordelen.

Uw voordeel van een HTML5 website

Een groot voordeel van een HTML5 website is namelijk dat het via de website zelf niet mogelijk is om deze te hacken. Een HTML5 website heeft geen Content Management Systeem en hoeft dus nooit te worden ge-update voor wat betreft cms, modules en plugins. Een HTML5 website laadt veel en veel sneller dan een website met een Content Management Systeem (CMS) en waardes van dicht tegen de 100/100 in Google Pagespeed Insights zijn mogelijk. Een HTML5 website laten maken kan men dus zeker overwegen, zeker als ZZP of MKB ondernemer die een nieuwe kwalitatieve website wilt laten maken die niet doorlopend zal worden uitgebreid met nieuwe content.

Alle voordelen van een HTML5 website voor u op een rij:

  Een super snelle laadtijd
  Foutloos geschreven HTML5 code
  De website is niet te hacken
  Upgraden website is niet nodig
  Ideaal voor ZZP en MKB ondernemers
  Een HTML5 website gaat jarenlang mee
  Alle moderne browsers ondersteunen het

Stradius maakt professionele en mobielvriendelijke HTML5 websites voor uw bedrijf volledig op maat. Kwalitatieve websites die volledig passen bij de huisstijl van uw bedrijf en die hoog scoren in Google.

Responsive webdesign voor een ideale gebruikerservaring

In het verleden werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter in 2021 moet een website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op alle apparaten. Alle door ons gemaakte websites zijn dan ook volledig mobielvriendelijk en beschikken over een responsive webdesign. Hierdoor is een ideale gebruikerservaring op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) altijd gegarandeerd.

Kwalitatief webdesign volgens de richtlijnen van Google

Google stelt bijzondere en kwalitatieve eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit als Internetbureau in Zuid Limburg altijd volgens de laatste richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt uw zakelijke website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google.

Kwalitatieve HTML5 websites op basis van useability and visibility daar staan wij voor...elke dag weer opnieuw!

Een functioneel webdesign met echte strategische doelen

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen uw website bezoekers uw website volledig begrijpen. Elke pagina wordt voorzien van een duidelijk strategisch doel, waarmee wij uw website bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met strategische CTA-buttons "call to actions" maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Waarom een HTML5 website door Stradius laten maken?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop laten maken begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er, indien gewenst, een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe site of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase, waar het ontwerp code wordt ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd online toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces via internet kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject natuurlijk zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Online Marketing diensten voor een optimale ranking in Google

Met een breed scala aan internet marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Website Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere!

Neem bijvoorbeeld deze website...

Niet elke website heeft trouwens een CMS nodig. Ook wij gebruiken voor deze website bijvoorbeeld geen Content Management Systeem. Wilt u weten waarom? Omdat het voor ons als internetbureau binnen de Parkstad Limburg regio sneller en makkelijker is om direct de code aan te passen, in plaats van dit via een omweg te doen. Hierdoor bestaat ook deze website uit perfect geschreven code, heeft een snelle laadtijd, beschikt over een mobielvriendelijk webdesign en is dan ook volledig geoptimaliseerd voor een optimale zichtbaarheid, vindbaarheid en hoge ranking in de zoekmachine resultaten van Google, Bing en Yahoo.

Kort samengevat: Een website die voldoet aan de bijzondere en kwalitatieve eisen van Google.

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Prijzen

Wat kost een nieuwe professionele website of unieke webshop?

Het maken van een kwalitatieve website of webshop is en blijft maatwerk, hieronder een globale prijsindicatie.

HTML5 Website

v.a. € 749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Webshop

v.a. € 1749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Wat zeggen onze klanten over ons?

Meest gestelde vragen

 • Het laten maken van een kwalitatieve zakelijke website is en blijft maatwerk. De prijs van een nieuwe website is mede afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld: Wordt het een html5 website of een cms website? Uit hoeveel pagina's moet de complete website bestaan en welke extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd? Tijdens een adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

 • Ja, alle CMS websites die wij leveren kunt u als ondernemer zelf volledig beheren en onderhouden. Via de beheeromgeving van het door u gekozen Content Management Systeem kunt u zelf als website eigenaar teksten en foto's snel en eenvoudig toevoegen en/of aanpassen en alle andere onderdelen zelf volledig beheren en uw website zelf up-to-date houden wanneer het u dat als ondernemer het beste uitkomt. Uiteraard kunt u website onderhoud en beheer altijd vakkundig en snel aan ons uitbesteden.

 • Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische programmeerkennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een CMS het ook eenvoudiger om complexe websites eenvoudig te beheren.

  De inhoud van de website wordt in een Content Management Systeem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. Alle teksten van de website worden opgeslagen in een database. De 'front-end' van het CMS zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina’s en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina’s van de website op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.

  Bij het kiezen van een CMS is het belangrijk om te kijken welke functies er voor de te bouwen website nodig zijn. Zeker bij de keuze voor een open source systeem dient men na oplevering van de website ook rekening te houden met het onderhoud en het up-to-date houden van het Content Management Systeem.

 • Wij werken persé niet met WordPress. Bijna iedereen kan namelijk binnen een paar uur een website met Wordpress maken. Handige Harry’s en snuggere Jopie’s stoeien hoofdzakelijk met WordPress, omdat de leercurve van dit Content Management Systeem zeer laag is. Drupal en Joomla zijn voor de echte webdevelopers die gegarandeerd voor kwaliteit en maatwerk kiezen.

  Stradius levert professionele CMS websites met een responsive webdesign voor een hogere ranking in Google inclusief de open source Content Management Systemen Drupal of Joomla. Deze hebben een veel hogere leercurve en zijn uiterst betrouwbaar, flexibel, veelzijdig, veilig en zeer stabiel. Hierdoor is echte kwaliteit altijd gegarandeerd.

 • Ja dat kan. Google PageSpeed Insights is bijvoorbeeld een gratis online tool van Google die een webpagina analyseert en tips geeft om die pagina sneller te maken op alle apparaten. De tool zal de webpagina een optimalisatie score geven op een schaal van 0 – 100. Een score van 80 of hoger wordt door Google als goed beoordeeld. Uiteraard kunt u ook de laadsnelheid van uw concurrentie bekijken.

 • Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig? Het antwoord op deze vraag is: soms wel, soms niet. Het overgrote deel van de zakelijke websites die wij realiseren zijn dynamische database gestuurde Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een HTML5 website laten maken voor veel ondernemers net zo goed en in sommige situaties zelfs beter, goedkoper en veel succesvoller kan zijn. Welke optie voor u het beste is bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

 • Stradius steunt graag startende ondernemers binnen de Parkstad Limburg regio die hun nieuwe onderneming al meteen vanaf het begin professioneel en kwalitatief online willen presenteren. Ambitieuze starters die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien. Als starter krijgt u bij ons 10% korting op al onze diensten. Voorwaarde: Uw inschrijving bij de KvK is niet ouder dan 12 maanden.

 • Voor alle werkzaamheden met betrekking tot Onderhoud & Beheer is ons huidige uurtarief € 75,-. Voor aanvang van deze werkzaamheden ontvangt u natuurlijk altijd eerst een prijsopgave. Ook hier geldt weer: transparante en duidelijke communicatie. We zetten duidelijk op papier wat we precies voor uw bedrijf gaan doen, en spreken daar een vaste prijs voor af. Alle werkzaamheden worden door ons per 15 minuten bijgehouden en gefactureerd. Strippenkaarten zoals bij andere webdesignbureaus, daar doen wij NIET aan mee!

  Ter informatie: Wij nemen deel aan de KOR van de belastingdienst en berekenen derhalve GEEN BTW!

 • Google kondigde het al een tijd geleden aan: de zoekmachine gaat de vindbaarheid van uw website in Google bepalen op basis van de mobiele versie van uw website. Tot op heden indexeerde Google het grootste gedeelte van de websites op basis van de desktop versie, maar dat gaat nu dus definitief veranderen.

  Het hebben van een 'mobielvriendelijke website' (een website met een responsive webdesign die altijd een perfecte weergave heeft op zowel desktop, tablet en mobiel), was al geruime tijd een noodzaak, maar het belang van een echte kwalitatieve website, wordt vanaf maart 2021 dus nóg belangrijker voor een hogere ranking in Google.