BLOG / LAATSTE NIEUWS

GOOGLE MOBILE FIRST KOMT ER IN 2018!

google mobile first komt er in 2018

Het wordt reeds lange tijd aangekondigd, maar in 2018 zou het uiteindelijk moeten gebeuren. Dan komt de Google Mobile First in actie. Wat betekent dat nu eigenlijk voor u als ondernemer? En wat gaat er dan concreet veranderen?

  lees verder...

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR MKB ONDERNEMERS

gaat google uw website als onveilig weergeven?

Google gaat MKB websites met een gewone HTTP-verbinding weergeven als ONVEILIG. Alle websites met HTTP-verbindingen die wachtwoorden, persoonsgegevens en/of betalingsgegevens opslaan, krijgen dit jaar de melding dat zij ONVEILIG zijn.

  lees verder...

WAAROM IS EEN SNELLE WEBSITE NOODZAKELIJK?

waarom is een snelle website noodzakelijk

De snelheid van een website speelt een steeds belangrijkere rol in het succes ervan. Dat komt enerzijds omdat de vele mobiele bezoekers baat hebben bij een website met een hoge laadsnelheid, Google beloont ondernemers met een snelle website met een...

  lees verder...

GOOGLE WORDT STRENGER

google pagespeed insights - Stradius Internet Solutions

Google wordt strenger! Veel ondernemers zijn nog niet helemaal doordrongen van het belang van een snelle website. Op korte termijn zal dit voor veel ondernemers weleens vervelende gevolgen kunnen gaan hebben. Google kiest meedogenloos de kant van...

  lees verder...

WEBDESIGN IS EEN VAK APART!

webdesign is een vak apart - Stradius Internet Solutions

Iedereen kan tegenwoordig snel en makkelijk een website maken. Echter, met een hamer bent u nog geen timmerman! Een goeie en efficiënte website voldoet namelijk aan bepaalde stringente technische en inhoudelijke eisen. Webdesign is een vak apart!

  lees verder...

GOOGLE MOBILE-FIRST WORDT IN 2017 PRIMAIR

Scoort uw website steeds lager in Google? - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

In 2017 gaat Google haar zoekresultaten aanpassen: een mobile-friendly website wordt nog belangrijker en u kunt niet meer achterblijven! Om mee te gaan met de rest heeft u als ondernemer een snelle mobielvriendelijke website nodig!

  lees verder...

IS UW WEBSITE WEL VEILIG EN BETROUWBAAR?

Veilige en betrouwbare website laten maken - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

Er zijn maar weinig websites die geen persoonsgegevens verzenden. Want niet alleen bij online aankopen of banktransacties worden er vertrouwelijke gegevens verzonden, ook een eenvoudig contactformulier vereist al extra aandacht voor...

  lees verder...

HTTPS-WEBSITES HOGER IN GOOGLE

HTTPS-websites hoger in Google - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

Normaal webverkeer loopt via het HTTP-protocol. HTTPS is een uitbreiding daarop met als doel een veilige uitwisseling van gegevens tussen de gebruiker en de server. Bij gebruik van HTTPS worden alle gegevens 'versleuteld' waardoor het...

  lees verder...

EEN WEBSITE BACKUP IS GOUD WAARD

Een website backup is goud waard - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

Maakt u regelmatig een BACK-UP van uw belangrijke computer bestanden? Uw e-mails, vakantiefoto''s, boekhouding en van uw favoriete muziek? Natuurlijk! Is het dan niet ook verstandig om periodiek een back-up van uw website te...

  lees verder...

ONDERNEMERS... IS UW WEBSITE WEL VAN U?

is uw mkb website wel van u - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

Om de een of andere reden merken we steeds vaker vreemde zaken rond domeinregistraties. Een van de meest voorkomende problemen is dat een domeinnaam NIET op naam van de ondernemer is geregistreerd.

  lees verder...

VEROUDERDE MKB WEBSITES SLECHT VINDBAAR

Verouderde websites slecht vindbaar - Internetbureau Limburg - Stradius Internet Solutions

Uit een onderzoek blijkt dat een kwart van het MKB een zakelijke website heeft die verouderd is en 28% heeft zelfs helemaal geen eigen bedrijfswebsite. Ruim de helft van de ondernemers wordt NIET of MOEILIJK gevonden op het internet.

  lees verder...

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.

Volg ons ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"