EEN WEBSITE BACKUP IS GOUD WAARD

Stel dat uw website wordt gehackt en bestanden worden geïnfecteerd en/of verwijderd. Wat dan? Hoe erg zou het wel niet zijn als uw website opeens verdwenen is? En u heeft geen recente backup! Voor veel ondernemers valt dit in de categorie nachtmerries die hopelijk nooit uitkomt.

WAAROM IS HET MAKEN VAN EEN BACKUP ZO BELANGRIJK?

Hoewel het voor sommigen als vanzelfsprekend is, is het voor anderen iets geheel nieuws. Het maken van een WEBSITE BACKUP zou echter afhankelijk van het type, en de inhoud van uw website, wekelijks of maandelijks moeten zijn. Het kan immers zomaar zo zijn dat er onbedoeld bestanden gewist, overschreven of geïnfecteerd worden.

EN WAT DACHT U VAN HACKERS OF VIRUSSEN?

Daarom is het verstandig regelmatig een WEBSITE BACKUP te (laten) maken. Zo kunt u de eventuele schade beperken omdat er altijd een vrij recente versie van uw website is gemaakt.

WIE IS ER VERANTWOORDELIJK?

U bent zelf verantwoordelijk voor het maken of laten maken van een goede WEBSITE BACKUP. Immers is de website uw eigendom en draagt u zelf de verantwoordelijkheid over uw eigen bestanden. Uw hostingprovider maakt ook regelmatig backups, echter die zijn meestal alleen voor intern gebruik.

ONDERHOUD EN BEHEER VAKKUNDIG UITBESTEDEN?

Op PREPAID BASIS nemen wij u diverse aanpassingen aan uw website of webshop volledig uit handen en bent u verzekerd van een website of webshop die up to date is. Ook het hebben van een COMPLETE WEBSITE BACKUP geeft u als ondernemer altijd een veilig gevoel. Wij zorgen ervoor dat recente website backups beschikbaar zijn.

MEER INFORMATIE?

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

  DIRECT CONTACT    GRATIS OFFERTE

Reageren?

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.

Volg ons ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"