IS UW WEBSITE WEL VAN U?

Een van de meest voorkomende problemen is dat een domeinnaam bij SIDN op naam van een ander is geregistreerd.

WIE IS OFFICIEEL DE EIGENAAR VAN UW DOMEINNAAM?

Om de een of andere reden merken we steeds vaker vreemde zaken rond domeinregistraties. Een van de meest voorkomende problemen is dat een domeinnaam NIET op naam van de ondernemer is geregistreerd.

Een ondernemer heeft aan een webdesigner gevraagd om voor zijn nieuwe website ook de domeinnaamregistratie te regelen. De webdesigner plaatst de registratie vervolgens op zijn eigen bedrijfsnaam en niet op naam van de opdrachtgever. In de meeste gevallen hoeft er dan bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een andere hoster nog niets fout te gaan, zolang de webdesigner meewerkt en de verhuiscode wil verstrekken, tenslotte is hij als houder geregistreerd ('token' bij SIDN, 'auth code' bij bijvoorbeeld .com domeinen).

U BENT UW DOMEIN, WEBSITE EN E-MAIL KWIJT!

Maar stel, de webdesigner op wiens naam uw domeinnaam is geregistreerd, wil de verhuiscode NIET aan u verstrekken, of gaat zelfs failliet. Dan zijn de rapen gaar, u bent uw domein, uw website en uw e-mail kwijt. Of de webdesigner lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Een eventuele overdracht van het domein op uw naam kan dan niet worden doorgezet. Als het dan ook nog eens om een buitenlandse domeinnamen gaat, is het al helemaal een hopeloze zaak. Dan kunt u naar uw domeinnaam fluiten.

DAAROM ONS ADVIES:

Sta erop dat uw domeinnaam geregistreerd wordt op uw eigen (bedrijfs)naam met uw eigen e-mailadres!

Vraag naar deze gegevens, en bewaar deze heel goed.

MEER INFORMATIE?

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

  DIRECT CONTACT    GRATIS OFFERTE

Reageren?

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.

Volg ons ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"