Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

IS UW WEBSITE WEL VEILIG EN BETROUWBAAR?

Een veilige en betrouwbare HTTPS-website speelt een steeds belangrijkere rol bij succesvol online ondernemen. Voorkom als ondernemer onnodige problemen, teruglopende bezoekersaantallen en potentiële imagoschade, en verzeker uw zakelijke website van een veilig en betrouwbaar SSL-certificaat.

EEN SSL-CERTIFICAAT SCHEPT VERTROUWEN

De mate waarin u kunt aantonen dat uw website veilig, discreet en dus betrouwbaar is, speelt een steeds belangrijkere rol bij succesvol online communiceren of ondernemen. Bezoekers van uw website moeten zeker weten dat persoonlijke gegevens via een beveiligde verbinding ook daadwerkelijk alleen bij u terecht komen. SSL is de manier om transacties van gegevens zonder risico via internet te versturen en om aan uw bezoekers aan te tonen dat de website die ze bezoeken daadwerkelijk van u of uw bedrijf is. Niet alleen omdat consumenten steeds bewuster kiezen voor beveiligde en gecertificeerde websites, maar ook omdat de Wet bescherming persoonsgegevens dit u simpelweg voorschrijft. Voorkom boetes, teruglopende bezoekersaantallen en potentiële imagoschade, en verzeker u zelf van een veilige, en dus succesvolle website met een SSL-certificaat.

BESCHERM PRIVACY GEVOELIGE GEGEVENS

Door het versleutelen van de gegevens die verstuurd worden via uw website, zorgt u ervoor dat deze data niet onderschept kan worden. Gevoelige en persoonlijke informatie van uw website bezoekers zoals bijvoorbeeld naam of e-mailadres kunnen zo niet in handen van cybercriminelen komen.

Een SSL certificaat is de ideale manier om richting uw website bezoekers aan te tonen én te bewijzen dat uw website authentiek is en dat de internet verbinding waarover privacy gevoelige gegevens worden verzonden veilig en versleuteld zijn.

HOGERE RANKING IN GOOGLE

Google gaat nog verder met het stimuleren van het gebruik van een SSL-certificaat. Het heeft aangekondigd dat websites met een beveiligde verbinding voorrang krijgen in de zoekresultaten. Een SSL-certificaat draagt daarom ook nog eens bij aan een hogere ranking in Google.

VEILIG EN BETROUWBAAR SSL CERTIFICAAT NODIG?

Bent u als ondernemer op zoek naar een goedkoop en betrouwbaar ssl-certificaat? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en de installatie van een veilig en betrouwbaar SSL-certificaat.

MEER INFORMATIE?

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?