Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

VEROUDERDE WEBSITES SLECHT VINDBAAR

Jammer genoeg zijn er ontelbaar veel ondernemers die geloven dat het werken aan een website stopt als de website eenmaal online staat. Door deze mentaliteit lopen deze ondernemers helaas potentiële klanten en omzet mis.

Ruim de helft van de ondernemers wordt NIET of MOEILIJK gevonden op het internet i.v.m. slecht onderhoud.

DE ALGORITMES VAN ZOEKMACHINES BLIJVEN VERANDEREN

Misschien denkt u dat uw oude website nog best heel wat jaren mee kan. Maar verouderde websites zijn niet goed te bekijken op een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone. En verouderde zakelijke websites zijn niet (meer) goed geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. De zogenoemde algoritmes van zoekmachines blijven namelijk veranderen, oftewel bepaalde regels waarmee een zoekmachine bepaald hoe een pagina of een website scoort in de zoekmachine resultaten, worden continu verbeterd en verfijnd.

TECHNISCH EN INHOUDELIJK

Een ander punt is dat verouderde websites technisch verouderen, bijvoorbeeld vanwege verouderde JavaScripts, en inhoudelijk niet of nauwelijks worden bijgehouden. Beide zaken hebben ook weer een negatieve invloed op de score van een website bij de zoekmachine resultaten.

BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

Een niet-actuele website is voor de bezoeker niet interessant, zo oordeelt Google, dus daalt deze website ook automatisch in de zoekresultaten. Als u bedenkt dat 60% van de mensen die iets zoeken via een zoekmachine zoals Google niet verder kijkt en klikt dan de eerste pagina met de zoekresultaten van Google, en 90% niet verder klikt dan de eerste drie pagina's, dan kunt u zich voorstellen dat de kans dat uw website gevonden en bezocht wordt als u op de achste pagina staat, heel klein is.

AANDACHTSPUNTEN

Een slecht onderhouden website heeft bijvoorbeeld:
  Verlopen aanbiedingen en/of acties
  Contactgegevens niet up-to-date
  Slechte content optimalisatie
  Continu dezelfde teksten
  Prijslijst niet up-to-date
  Inhoudelijk verouderd
  Technisch verouderd
  Geen SSL-certificaat

OORDEEL ZELF...

Stelt u zich eens als MKB ondernemer voor, uw meest favoriete dagblad elke dag met dezelfde koppen, foto's en teksten, week na week, maand na maand. Hoelang zou u wachten met het opzeggen van het abonnement? Hetzelfde principe telt ook voor uw website. Bezoek nu uw website...en oordeel zelf.

WEBSITE ONDERHOUD & BEHEER

Heeft u als ondernemer geen tijd om uw website regelmatig zelf te ondehouden en up to date te houden? Wij beheren en onderhouden uw website snel en vakkundig.

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?