Full service Internetbureau

Succesvolle online oplossingen voor uw business onder één dak

WAAROM IS EEN SNELLE WEBSITE NOODZAKELIJK?

Mobiele bezoekers hebben baat bij een website met een hoge laadsnelheid. Daarom beloont Google snelle websites met een hogere positie in de zoekresultaten.

GOOGLE BELOONT SNELLE WEBSITES!

De snelheid van een website speelt een steeds belangrijkere rol in het succes ervan. Dat komt enerzijds omdat de vele mobiele bezoekers baat hebben bij een website met een hoge laadsnelheid, maar anderzijds omdat Google ondernemers met een snelle website beloont met een hogere positie in de zoekresultaten. Het uitvoeren van een speedtest van uw website is dan ook een goede manier om te achterhalen of u op beide vlakken kansen laat liggen.

WAAROM MOET IK EEN WEBSITE SPEEDTEST UITVOEREN?

Dat Google tegenwoordig streng toezicht houdt op de laadsnelheid, heeft een goede reden. De snelheid van een website blijkt namelijk een ongelooflijke invloed te hebben op een breed scala aan gebruikersstatistieken. Bezoekers die lang moeten wachten op het inladen van een pagina verblijven minder tijd op uw website, verlaten deze eerder en zijn ook minder snel geneigd tot het doen van een aankoop.

Maar het kan nog erger: met elke seconde dat de laadtijd van uw website toeneemt, stijgt de kans dat bezoekers uw website verlaten en niet wachten totdat hij is ingeladen. Ze klikken voortijdig weg en besluiten het bij uw concurrent te proberen. Laadt die website wel snel in en blijven bezoekers daar ook langer hangen? Dan is het niet zo vreemd dat Google die concurrerende website beloont met een hogere ranking!

WAAR KAN IK EEN WEBSITE SPEEDTEST UITVOEREN?

De snelheid van uw website en hoe snel hij voor u inlaadt is afhankelijk van diverse factoren. De locatie, internetverbinding en het gebruikte apparaat spelen bijvoorbeeld allemaal een zeer belangrijke rol. Er zijn dan ook vele hulpmiddelen om op objectieve wijze een speedtest van uw website uit te voeren, waarvan er één in het bijzonder uitspringt.

De tool waar wij op doelen is de Pingdom Website Speed Test, die door websitebouwers en SEO-specialisten over de hele wereld wordt gezien als betrouwbaar meetinstrument voor websitesnelheid. De voordelen van deze tool zijn zeer divers: hij is gratis, eenvoudig in gebruik en biedt meer functionaliteiten dan vergelijkbare tools.

HOE MOET IK EEN WEBSITE SPEEDTEST UITVOEREN?

Om het maximale uit de Pingdom Speed Test te halen, is het belangrijk dat u weet hoe u hem het beste kunt gebruiken. Bij het uitvoeren van de speedtest ziet u twee invoervelden: de URL van de te meten website en een testlocatie. U heeft de keuze uit 3 locaties, waarvan het Zweedse Stockholm de dichtstbijzijnde is. Kies de locatie Stockholm, Sweden als u een Nederlandse website heeft.

Na het invullen van de invoervelden, drukt u op "Start test" om de speedtest van uw website te beginnen. Niet alleen ziet u diverse relevante snelheidsstatistieken waaronder het Google PageSpeed prestatiecijfer, de laadtijd en de paginagrootte, maar ook ontvangt u een lijst met handige verbeterpunten waarmee uw website nóg sneller te maken is.

De Pingdom Website Speed Test is dé tool bij uitstek om een speedtest van uw website uit te voeren en wordt bij Stradius Internet Solutions al jarenlang met veel succes gebruikt. Valt de score van uw website in de tool u tegen? Wilt u een snelle geoptimaliseerde website? Laat uw website dan eens door ons onder de loep nemen. Wij bouwen en optimaliseren websites die voldoen aan alle snelheidsbehoeften van de moderne bezoeker en Google.

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    045 - 5355252

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?