PROFESSIONELE CMS WEBSITE LATEN MAKEN

Resultaatgerichte en volledig zelf beheerbare CMS websites

Wilt u een professionele CMS website laten maken die volledig is toegespitst op uw persoonlijke situatie, passend bij uw doelstellingen én die uw doelgroep weet te bereiken voor maximaal online rendement? Wilt u de content van uw website zelf snel en gemakkelijk onderhouden en beheren via een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem? Dan komen wij graag met u in gesprek.

KWALITATIEF WEBDESIGN

Een fantastisch webdesign door een goede samenwerking

Elke website met CMS die wij maken moet nog mooier zijn dan de vorige. Onze webdesigners gaan graag voor u aan de slag. Wat past bij uw doelgroep? Wat is het doel van de website? De antwoorden op deze vragen vormen samen met de identiteit van uw bedrijf een goede basis voor een kwalitatief webdesign. In samenspel met uw ideeën en wensen zorgen wij voor een fantastische online presentatie. Wanneer iedereen 100% tevreden is met het webdesign, starten we met de ontwikkeling van uw website.

RESPONSIVE VOOR OP ALLE APPARATEN

Altijd een perfecte weergave op alle apparaten

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Dankzij een responsive webdesign heeft uw website op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) een perfecte weergave. Daardoor is uw website altijd en overal net zo effectief.

professionele cms website laten maken

ALTIJD GERICHT OP CONVERSIE

Wij zetten uw bezoeker aan tot actie!

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken uw website logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to action maken wij uw website conversiegericht.

WAT KOST EEN PROFESSIONELE CMS WEBSITE?

Een standaard vraag is altijd: Wat kost een professionele CMS website? Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet precies weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij bieden service op maat aan en dus ook een offerte volledig op maat. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 500,- en € 5000,- eenmalig.

ZIE OOK:

  Professionele HTML5 website laten maken
  Online Marketing is dé accelerator
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

Uw bedrijf hoger in Google?

Online Marketing is dé accelerator voor maximaal online succes!

LAATSTE NIEUWS

We delen het laatste nieuws graag met u

laadsnelheid-website-verbeteren

Laadsnelheid website verbeteren (5 Tips)

Laadsnelheid website verbeteren (5 Tips)

Google mobile first 2018 komt er aan

Google mobile first 2018 komt er aan

Google mobile first 2018 komt er aan

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Waarom is een snelle website noodzakelijk

Waarom is een snelle website noodzakelijk

Waarom is een snelle website noodzakelijk

RECENT WERK

het verschil zit 'm in de details... 

REFERENTIES

Dit zeggen onze relaties over ons...

Gemma Aalmans BV

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Green Creations

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn website is super snel en volledig geoptimaliseerd voor Google.

Beauty Center Rosita

De service en support van Stradius is geweldig. Uitstekende vakman, die in staat is een succesvolle website te maken precies zoals je het wenst.

Akasha (Peter Wauben)

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?