Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

DOMEINNAAM REGISTREREN SNEL EN BETROUWBAAR

Om een website of webshop online te kunnen plaatsen heeft u eerst een unieke domeinnaam en webhosting voor uw bedrijf nodig. Wij helpen u graag bij het bedenken van een toepasselijke en succesvolle domeinnaam voor uw bedrijf. Tevens helpen wij u om de gewenste domeinnaam op een correcte wijze op uw naam te registreren.

Een domeinnaam registreren is snel geregeld. Er zijn echter een paar zaken waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Zo moet uw domeinnaam uit minimaal 3 en maximaal 63 leestekens bestaan. U mag alleen tekens uit het Nederlandse alfabet gebruiken of cijfers en het koppelteken, hoofdletters en spaties zijn niet toegestaan.

EEN DOMEINNAAM REGISTREREN DIE BIJ UW BEDRIJF PAST?

Het is zeer belangrijk om te bepalen wie uw doelgroep is. U kunt dan een extensie kiezen die bij uw doelgroep past. Als u alleen in Nederland zakelijk actief bent kiest u bij voorkeur voor .nl. Een generieke extensie zoals .com of .net werkt uiteraard net zo goed. Kies vervolgens een domeinnaam die snel en eenvoudig te onthouden is. U voorkomt zo dat uw bezoekers een typfout maken en op een verkeerde website terecht komen. Kies bij voorkeur voor een korte domeinnaam. Een korte domeinnaam is namelijk gemakkelijker te onthouden.

GOEDKOPE DOMEINNAAM REGISTRATIE

  .nl reeds vanaf € 1,95 (1e jaar) daarna € 8,99 per jaar
  .com reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .eu reeds vanaf € 4,95 (1e jaar) daarna € 14,95 per jaar
  .net reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .org reeds vanaf € 8,99 (1e jaar) daarna € 12,50 per jaar
  .info reeds vanaf € 9,71 (1e jaar) daarna € 13,50 per jaar

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen

ZIE OOK:

  Goedkope webhosting
  SSL-certificaat

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52