Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

HTML5 WEBSITE LATEN MAKEN

Het overgrote deel van websites die we ontwerpen zijn dynamische websites, maar dat neemt niet weg dat andere vormen van websites voor u als ondernemer net zo goed of soms zelfs beter zijn. Het hebben van een HTML5 website heeft een groot aantal voordelen, namelijk dat het via de website zelf onmogelijk is om deze te hacken, de website hoeft nooit ge-update te worden wat betreft plug-ins, content management systeem of template. Een HTML5 website laadt veel en veel sneller dan een CMS website en waardes van dicht tegen de 100/100 in Google Pagespeed Insights zijn mogelijk. Een HTML5 website laten maken kan men dus zeker overwegen, zeker in het geval uw website niet regelmatig moet worden aangepast.

MAATWERK - TEMPLATES

U kunt kiezen of wij uw HTML5 website met de hand opbouwen (maatwerk), of dat we uw website bouwen op basis van een reeds bestaande HTML5 template. Het maken van een HTML5 website, vooral bij maatwerk, is in het algemeen duurder dan het maken van een CMS website, maar is zeker betaalbaar.

RESPONSIVE VOOR OP ALLE APPARATEN

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Dankzij een responsive webdesign heeft uw website op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) een perfecte weergave. Daardoor is uw website altijd en overal net zo effectief.

html5 website laten maken

ALTIJD GERICHT OP CONVERSIE

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw HTML5 website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Wij maken uw website logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw zakelijke website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to action maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

WANNEER EEN HTML5 WEBSITE GEBRUIKEN?

Allereerst zijn websites die zijn opgebouwd uit losse pagina’s het meest geschikt als er niet veel nieuwe content regelmatig wordt toegevoegd. Het onderhoud van de website moet niet teveel tijd kosten, anders kunt u het beste een CMS website nemen die is gekoppeld aan een database. Een statische HTML5 website kan prima voldoen als visitekaartje voor ZZP en MKB ondernemers. De kosten van dergelijke websites zijn laag, aangezien er geen database en/of CMS is die met regelmaat moet worden geüpdatet. U maakt in de meeste gevallen eenmalige kosten en daarnaast alleen nog maar de kosten (jaarlijks) voor de hosting en domeinnaam.

VOORDELEN VAN EEN HTML5 WEBSITE:

  Perfecte weergave in alle browsers
  Een veel snellere laadtijd
  Perfect geschreven HTML5 code
  Klaar voor de toekomst
  Updaten niet nodig
  Niet te hacken

SUPERSNELLE LAADTIJD

Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd (PageSpeed) voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij onze maatwerk websites voor een maximaal resultaat in Google. Google eist namelijk dat een website niet alleen mobielvriendelijk, maar ook veilig en snel is en beloont geoptimaliseerde websites met een hogere ranking in de zoekmachineresultaten.

google pagespeed insights optimized website

WAT KOST EEN PROFESSIONELE HTML5 WEBSITE?

Een standaard vraag is altijd: Wat kost een professionele HTML5 website? Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet precies weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij bieden service op maat aan en dus ook een offerte volledig op maat. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

ZIE OOK:

  Professionele CMS website laten maken
  Online Marketing is dé accelerator
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

ONS WERK

het verschil zit 'm in de details... 

LAATSTE NIEUWS

We delen het laatste nieuws graag met u

laadsnelheid-website-verbeteren

Laadsnelheid website verbeteren

Laadsnelheid website verbeteren

Google mobile first 2018 komt er aan

Google mobile first

Google mobile first

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Google markeerd HTTP websites als onveilig

Waarom is een snelle website noodzakelijk

Waarom is een snelle website noodzakelijk

Waarom is een snelle website noodzakelijk