ONLINE MARKETING BUREAU LIMBURG

Stradius is een webdesign & webdevelopment bureau gevestigd te Kerkrade in Zuid Limburg. Wij hebben de passie om met online marketing ambitieuze ondernemers online succesvoller te maken.

ONLINE MARKETING PLAN

Online marketing, een succesvol bedrijf kan niet meer zonder
De basis van online succes is een conversiegericht webdesign. Met een strategisch online marketing plan zorgen we om uw doelstellingen te bepalen en stippelen we een plan uit om deze samen te behalen, bestaande uit o.a. Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social Media en Online Advertenties (SEA). Samen versterken we uw online positie ten opzichte van uw concurrentie. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

MEER LEADS, MEER OMZET, MEER NAAMSBEKENDHEID

Uw concurrent verslaan met een hogere positie in Google?
Dat is wat u met online marketing wilt bereiken. Als uw website of webshop online staat, focussen wij ons op de online marketing. Met een goed strategisch plan zorgt Stradius voor meer naamsbekendheid, meer bezoekers die ook daadwerkelijk converteren en hogere scores in de zoekresultaten van Google.

EEN SUCCESVOL BEDRIJF KAN NIET MEER ZONDER ONLINE MARKETING!
online marketing bureau - stradius | Kerkrade, Limburg

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Beter gevonden worden, bovenaan in Google en meer bezoekers
Bent u lokaal of regionaal niet goed vindbaar? Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt dat een website of webshop makkelijk gevonden wordt in de zoekmachine resultaten van Google zonder te adverteren. Het is belangrijk dat uw website of webshop hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan, zodat deze vaker wordt bezocht. Een hogere positie behalen bereikt u door relevante inhoud op bijvoorbeeld uw landingspagina's te plaatsen. Stradius verzorgt effectieve zoekmachine optimalisatie voor uw website of webshop. Ook uw bedrijf kan hoog scoren in Google!

Inhoudelijk
Content is the King. Met speciale tools stellen wij de belangrijkste zoekwoorden voor uw website of webshop vast. Vervolgens schrijven wij interessante, compacte en relevante teksten om deze zoekwoorden heen. Hierdoor weet uw doelgroep precies wat u doet én kan u gemakkelijker vinden. Door zoekmachine optimalisatie belanden er meer potentiële klanten op uw website of webshop. Het effect van de teksten wordt continue gemeten en geoptimaliseerd. Zo bent u verzekerd van online succes.

Technisch
Om hoog te scoren in Google en goed vindbaar te zijn moet uw website of webshop aan bepaalde technische eisen voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop voldoet aan alle technische eisen, en Google PageSpeed Optimized is.

“ BEING ONLINE IS MORE THAN JUST HAVING A WEBSITE “

Zoekmachine optimalisatie is de sleutel naar online succes
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een doorlopend en tijdrovend proces, wat wij u graag volledig uit handen nemen. Tenslotte bent u ook op onze website terecht gekomen. Dit bewijst dat wij ons vak verstaan. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Uw bedrijf is het waard!

SOCIAL MEDIA

Snelle en persoonlijke interactie, maak gebruik van uw netwerk!
Tegenwoordig kunt u als ondernemer niet meer zonder social media. De naam zegt het eigenlijk al. Social media marketing is dé communicatietechniek voor interactie met uw doelgroep. U kunt hierdoor beter inspelen op vragen en behoeftes. Het is een snelle manier om op een sociale manier met uw klanten in contact te komen of uw boodschap gemakkelijk te verspreiden.

Social media strategie
Ook is het gebruik van social media belangrijk voor de vindbaarheid en versterking van andere kanalen. Met bijvoorbeeld externe links naar uw website of webshop worden deze sneller gevonden in zoekmachines zoals Google. Daarom bedenken wij geïntergreerde social media campagnes die uw doelgroep aanspreekt. Zo trekt u niet alleen meer bezoekers, maar ook echt potentiële klanten. Via Social media bouwt u uiteindelijk een community op met uw klantenkring. Daarmee bereikt u steeds meer nieuwe mensen. En deze mensen worden weer potentiële klanten. Hierdoor breidt uw netwerk zich vanzelf verder uit. Wij verzorgen ook uw social media marketing!

METEN IS WETEN...MET GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics verschaft u inzicht
Indien gewenst integreren wij Google Analytics ook in uw website of webshop.Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing van Google die u het juiste inzicht verschaft. De krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies in Google Analytics stellen u en ons in staat om informatie over uw website of webshop en uw bezoekers weer te geven en te analyseren. Meten is weten!

SUCCESVOL ONLINE ADVERTEREN...MET GOOGLE ADWORDS

Online adverteren en meer naamsbekendheid
Online adverteren met Google AdWords helpt u om potentiële klanten te bereiken en uw website of webshop snel vindbaar te maken op internet. Door een slimme advertentie campagne wordt uw website of webshop bovenaan in de zoekresultaten van Google getoond. Met online adverteren kunt u dus snel bezoekers en potentiële klanten werven. Om uw website succesvol te maken, moeten internetgebruikers van het bestaan van uw website of webshop afweten. Wij helpen u met effectieve online campagnes!

Resultaatgerichte advertenties
Online adverteren is een snelle en succesvolle manier om uw website of webshop op internet te promoten. Via een uitgebreide analyse stellen we de juiste zoekwoorden en uw doelgroep vast die de meeste bezoeken opleveren. Samen met u bespreken we wat en wie u precies wilt bereiken. Vervolgens plaatsen we uw advertenties via Google AdWords online. Indien nodig schaven we de advertenties waar nodig iets bij. Ook kunnen specifieke doelgroepen bereikt worden. Bijvoorbeeld in uw eigen regio of binnen een bepaalde leeftijdscategorie. Zo zorgen wij niet alleen voor meer, maar ook betere bezoekers. Bezoekers die echt geïnteresseerd zijn en dus sneller zullen converteren. Een hoog rendement is bij ons gegarandeerd! Wilt u ook meer verkeer en een hogere conversie?

WILT U ONLINE MARKETING EFFECTIEF INZETTEN?

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

RECENT WERK

het verschil zit 'm in de details... 

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Vraag nu een persoonlijk adviesgesprek aan

RECENSIES

Wat onze klanten zeggen...

Gemma Aalmans

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Paul Janssen

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn nieuwe website is niet alleen snel maar wordt ook goed gevonden in Google.

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius. Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst.

Peter Wauben

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd naar de SEO resultaten van uw website?

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis en eerlijk advies naar online succes

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ambitieuze ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"

NIEUWSBRIEF

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden over Stradius, de laatste ontwikkelingen en onze speciale aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!