ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU LIMBURG (SEO)

Is uw bedrijf niet goed vindbaar via Google? Wilt u beter en hoger scoren in Google?

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van Online Marketing en de sleutel voor hogere zoekmachine resultaten en meer website of webshop bezoekers. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) of website optimalisatie genoemd. Hieronder verstaan wij het optimaliseren van uw website, zodat deze beter vindbaar is in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

SEO SPECIALIST LIMBURG

Krijgt u te weinig bezoekers naar uw website? Wilt u beter gevonden worden in Google en uw doelgroep effectief via het internet bereiken? Wij zorgen als internetbureau in Limburg middels zoekmachine optimalisatie voor hogere posities in Google, en voor meer gratis organisch zoekverkeer naar uw website of webshop.

UW MKB BEDRIJF HOGER IN GOOGLE

Wanneer wij uw zakelijke website of unieke webshop maken is deze uiteraard technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de techniek aan alle randvoorwaarden voldoet zodat uw website of webshop goed geindexeerd en gevonden kan worden. Maar op welke trefwoorden? En daar begint het ook meteen wat moeilijker te worden. Standaard wordt uw website uiteraard gevonden op uw bedrijfsnaam, domeinnaam en enkele trefwoorden die in de pagina teksten voorkomen...maar u wilt HOGER IN GOOGLE.

"ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE VERSTERKT UW ONLINE POSITIE!"

GOED GEVONDEN WORDEN

Wie 'HOOG' wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats 'GOED' gevonden worden!

Met een effectieve seo strategie kunnen we bezoekers die uw bedrijf of producten nog niet bij naam kennen naar uw website krijgen. Daarom moeten we eerst samen met u achterhalen wat en op welke manier de bezoeker precies zoekt, zodat we van deze een potentiële klant kunnen maken.

POPULAIRE ZOEKTERMEN

Wanneer u gevonden wilt worden op populaire zoektermen is er meer nodig dan alleen een goede website en techniek. Google vergelijkt uw website namelijk met die van uw concurrenten wanneer er gezocht wordt op een bepaalde zoekterm. Populaire zoektermen zijn bijvoorbeeld: "schoonheidssalon kerkrade", "grieks restaurant heerlen", "advocaat maastricht". Zodra een populair trefwoord wordt gebruikt in een zoekopdracht gaat Google op zoek in zijn index. Het doel van Google is namelijk om het beste resultaat voor uw zoekopdracht weer te geven.

REGELMATIG BIJSTUREN EN EVALUEREN IS CRUCIAAL

Het regelmatig bijsturen en evalueren van de aanwezige content op uw website is van cruciaal belang voor uw online business. Door gebruik te maken van diverse tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en onze expertise scoort uw website of webshop beter en hoger in Google!

SEO TRAJECT STARTEN

Wilt u meer gratis klanten via Google bereiken en beter scoren dan uw concurrentie?
Tijdens een SEO-traject onderwerpen we uw website o.a. op navolgende cruciale punten:
  Title
  Description
  Keywords
  H1 - H6 tags
  en nog veel meer...

GRATIS ADVIESGESPREK AANVRAGEN?

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

  DIRECT CONTACT    GRATIS OFFERTE

ONLINE MARKETING

Een succesvol bedrijf kan niet zonder!

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.

Volg ons ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"