ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE LIMBURG (SEO)

Is uw bedrijf niet goed vindbaar via Google? Wilt u beter en hoger scoren in Google?

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van Online Marketing en de sleutel voor hogere zoekmachine resultaten en meer website of webshop bezoekers. Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) of website optimalisatie genoemd. Hieronder verstaan wij het optimaliseren van uw website, zodat deze beter vindbaar is in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

SEO SPECIALIST LIMBURG

Krijgt u te weinig bezoekers naar uw website? Wilt u beter gevonden worden in Google en uw doelgroep effectief via het internet bereiken? Stradius zorgt als SEO SPECIALIST in LIMBURG voor hogere posities in Google, en meer gratis organisch zoekverkeer naar uw website of webshop.

UW BEDRIJF BOVENAAN IN GOOGLE

Wanneer wij uw zakelijke website of unieke webshop maken is deze uiteraard technisch volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat de techniek aan alle randvoorwaarden voldoet zodat uw website of webshop goed geindexeerd en gevonden kan worden. Maar op welke trefwoorden? En daar begint het ook meteen wat moeilijker te worden. Standaard wordt uw website uiteraard gevonden op uw bedrijfsnaam, domeinnaam en enkele trefwoorden die in de pagina teksten voorkomen...maar u wilt HOGER IN GOOGLE.

"ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE VERSTERKT UW ONLINE POSITIE!"

GOED GEVONDEN WORDEN

Wie 'HOOG' wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats 'GOED' gevonden worden!

Met een effectieve seo strategie kunnen we bezoekers die uw bedrijf of producten nog niet bij naam kennen naar uw website krijgen. Daarom moeten we eerst samen met u achterhalen wat en op welke manier de bezoeker precies zoekt, zodat we van deze een potentiële klant kunnen maken.

POPULAIRE ZOEKTERMEN

Wanneer u gevonden wilt worden op populaire zoektermen is er meer nodig dan alleen een goede website en techniek. Google vergelijkt uw website namelijk met die van uw concurrenten wanneer er gezocht wordt op een bepaalde zoekterm. Populaire zoektermen zijn bijvoorbeeld: "schoonheidssalon kerkrade", "grieks restaurant heerlen", "advocaat maastricht". Zodra een populair trefwoord wordt gebruikt in een zoekopdracht gaat Google op zoek in zijn index. Het doel van Google is namelijk om het beste resultaat voor uw zoekopdracht weer te geven. Op welke zoektermen wordt uw website "GOED" gevonden?

REGELMATIG BIJSTUREN EN EVALUEREN IS CRUCIAAL

Het regelmatig bijsturen en evalueren van de aanwezige content op uw website is van cruciaal belang voor uw online business. Door gebruik te maken van diverse tools zoals bijvoorbeeld Google Analytics en onze expertise scoort uw website of webshop beter en hoger in Google!

VERRAS OOK UW CONCURRENTIE

Hoge noteringen in zoekmachines leveren meer leads, omzet en naamsbekendheid op. Het is één van de meest voordelige en effectieve manieren van Online Marketing. Kies voor een effectieve SEO strategie en een hogere positie in zoekmachines en verras uw concurrentie voordat zij u verrassen.

MEER INFORMATIE

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

RECENT WERK

het verschil zit 'm in de details... 

RECENSIES

Wat onze klanten zeggen...

Gemma Aalmans

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Paul Janssen

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn nieuwe website is niet alleen snel maar wordt ook goed gevonden in Google.

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius. Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst.

Peter Wauben

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd naar de SEO resultaten van uw website?

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis en eerlijk advies naar online succes

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ambitieuze ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"