Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

CONTENT OPTIMALISATIE

Met Content Optimalisatie haalt u het maximale rendement uit uw website!

Content Optimalisatie is een onderdeel van Online Marketing. Content Optimalisatie is het optimaliseren van de complete inhoud van uw website. Hieronder vallen onder andere teksten, afbeeldingen en video’s. Omdat er voorafgaand aan Content Optimalisatie een Content Analyse wordt uitgevoerd vergaart Internetbureau Stradius antwoorden op twee cruciale vragen:

  Hoe kunt u uw website teksten beter leesbaar maken voor bezoekers?
  Hoe kunt u de content op uw website zoekmachine vriendelijker maken?

Deze twee vragen spreken elkaar eigenlijk tegen. Want zo is het voor een website bezoeker belangrijk om in een zo kort mogelijke content zo snel mogelijk een antwoord te krijgen op zijn of haar vragen, terwijl een zoekmachine zoals Google graag uitgebreide content ziet.

CONTENT OPTIMALISATIE ~ CONTENT IS THE KING!

HOE WIJ CONTENT OPTIMALISATIE AANPAKKEN

Allereerst is het belangrijk om het doel van de website en de aanwezige content vast te stellen. Wilt u hoofdzakelijk uw website bezoekers (doelgroep) informeren of wilt u de website bezoekers aanzetten tot een bepaalde actie of wilt u misschien wel beide realiseren?

Bij Internetbureau Stradius gaan we er vanuit dat u uw website bezoekers wilt aanzetten tot een bepaalde actie. Wij combineren dan ook de twee bovenstaande vragen samen tot een geheel. Wij schrijven eventueel uitgebreide content op basis van succesvolle zoekwoorden waardoor zoekmachines zoals Google en uw website bezoekers veel waarde hechten. Wij schrijven deze content op een goed leesbaar niveau. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw pagina’s beschikken over een of meerdere "call to actions", waardoor de website bezoeker wordt getriggerd een bepaalde actie uit te voeren.

VOORBEELDEN VAN "CALL-TO-ACTIONS" ZIJN:

  Neem nu contact op
  Bekijk onze diensten
  Lees meer over...

H1, H2, H3 EN TITEL TAGS

Net als bij het schrijven van rapporten is het van belang alle pagina’s op te delen in hoofdstukken en paragrafen. Waarbij een hoofdstuk een H1 tag, een paragraaf een H2 tag en een subparagraaf een H3 tag krijgt. Hierdoor krijgen bezoeker en zoekmachine’s een duidelijk beeld van elke pagina. Met als resultaat een hogere score in de zoekmachine resultaten zoals Google door een betere leesbaarheid, zichtbaarheid en vindbaarheid van uw webpagina’s.

Wat doen wij nog meer voor het optimaliseren van uw website?
Naast bovengenoemde bekijken we ook de keyword density, metatags en paginatitels.

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Google Analytics

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52