Full service internetbureau Limburg

Website, webshop, online marketing & meer...

ONLINE ADVERTEREN VIA FACEBOOK ADVERTISING

Facebook Advertising is één van de krachtigste manieren van snel en effectief online adverteren.

Facebook is een van de grootste Social Media platforms waarop mensen actief zijn en daarom hebben advertenties op Facebook al gauw een heel groot bereik. Of u nu op Facebook wilt adverteren om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten of om uw diensten of nieuwe producten te promoten, wij helpen u bij het opzetten van een succesvolle Facebook Advertising campagne voor uw bedrijf.

DOEL VAN FACEBOOK ADVERTISING

  Snel en effectief meer leads, omzet en naamsbekendheid
  Snel en effectief uw bedrijf, producten en diensten promoten
  Bereik eenvoudig en snel uw doelgroep

WAAROM FACEBOOK ADVERTISING?

Adverteren kost geld en daarom wilt u dat uw investering in een Facebook advertentie het geld waard is. U wilt dat uw investering efficiënt is en er zoveel mogelijk rendement mee behalen. U haalt het meeste rendement uit adverteren op plaatsen waar ook uw doelgroep aanwezig is. Iedereen zit op Facebook, dus ook uw doelgroep en met Facebook advertising kunt u gericht targeten op een specifiek gekozen doelgroep. Uw doelgroep!

Facebook pagina’s helpen mensen om in contact te komen met uw bedrijf. En Facebook advertenties helpen mensen uw bedrijf te leren kennen en te ontdekken. Facebook kent een groot potentieel bereik en Internetbureau Stradius kent de juiste technieken die vereist zijn om positieve cijfers met Facebook advertenties te verkrijgen.

ZIE OOK:

  Online Marketing
  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Online Adverteren (SEA)
  Google Analytics
  Content Optimalisatie

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52