WEBAPPLICATIE ONTWIKKELING

Het voordeel van het werken met een op maat ontwikkelde webapplicatie is dat het complexe en tijdrovende bedrijfsprocessen binnen uw organisatie eenvoudiger maakt. Hiernaast heeft iedereen binnen de organisatie overal toegang tot data die voor hem of haar van belang is. Of dit nu aanvragen, documenten, communicatie, verkopen of statistieken zijn, wij stroomlijnen elk proces.

UX DESIGN (User Experience)

Complexe bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd als deze gegoten worden in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving. Om dit te realiseren gaat er veel aandacht uit naar het zo optimaal mogelijk ontwerpen van de gebruikerservaring binnen de webapplicatie. Met een goed doordacht proces gekoppeld aan een fris en overzichtelijk ontwerp realiseren we webapplicaties van het hoogste niveau.

ONTWIKKELING

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van uw webapplicaite zullen onze programmeurs aan de slag gaan om de technische invulling te realiseren. HTML5, CSS3, JQuery, AngularJS en PHP zijn onder andere de talen waarmee wij de webapplicatie opbouwen. Hierdoor kunnen wij de meest creatieve, technisch hoogwaardige en veilige internetoplossingen voor uw organisatie realiseren.

KOPPELINGEN

Uw organisatie groeit en gebruikt steeds meer verschillende losstaande systemen om informatie in op te slaan. Op zichzelf voor uw organisatie zeer behulpzame oplossingen maar zou het niet veel effectiever zijn als de systemen met elkaar communiceren? Wij realiseren dit graag voor u door vanuit een centrale omgeving een gestroomlijnd proces voor u in te richten waarbinnen uw backoffice systemen met elkaar gaan communiceren.

HOSTING & SUPPORT

Na het succesvol realiseren van de webapplicatie zullen wij deze online plaatsen en koppelen aan de gewenste URL. Ook kunnen we de webapplicatie inrichten op de lokale servers van uw bedrijf. Doordat het internet voortdurend verandert is het raadzaam om na oplevering periodiek onderhoud te plegen. Hierdoor zal uw webapplicatie up-to-date en veilig blijven. Wij nemen dit graag voor u uit handen door middel van een passend onderhoudscontract.

WEBAPPLICATIE LATEN MAKEN?

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken tijdens een eerlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Stradius is uw partner in webdevelopment... en meer!

NIEUWSBRIEF

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden over Stradius, de laatste ontwikkelingen en onze speciale aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!