Webapplicatie laten maken

Wilt u complexe bedrijfsprocessen binnen uw organisatie automatiseren?

Het voordeel van het werken met een op maat ontwikkelde webapplicatie is dat het complexe en tijdrovende bedrijfsprocessen binnen uw organisatie eenvoudiger maakt. Hiernaast heeft iedereen binnen de organisatie continu 24/7 online toegang tot data die voor hem of haar van belang is. Of dit nu aanvragen, documenten, communicatie, verkopen of statistieken zijn, wij stroomlijnen elk proces.

Complexe bedrijfsprocessen automatiseren

Complexe bedrijfsprocessen worden vereenvoudigd als deze gegoten worden in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving. Om dit te realiseren gaat er veel aandacht uit naar het zo optimaal mogelijk ontwerpen van de gebruikerservaring binnen de webapplicatie. Met een goed doordacht proces gekoppeld aan een fris en overzichtelijk ontwerp realiseren we webapplicaties van het hoogste niveau.

Ontwikkeling

Na het goedkeuren van de door ons ontwikkelde vormgeving en structuur van uw webapplicaite zullen onze programmeurs aan de slag gaan om de technische invulling te realiseren. HTML5, CSS3, JQuery en het Laravel PHP framework zijn onder andere de tools waarmee wij de webapplicatie opbouwen. Hierdoor kunnen wij de meest creatieve, technisch hoogwaardige en veilige internetoplossingen voor uw organisatie realiseren.

Koppelingen

Uw organisatie groeit en gebruikt steeds meer verschillende losstaande systemen om informatie in op te slaan. Op zichzelf voor uw organisatie zeer behulpzame oplossingen maar zou het niet veel effectiever zijn als de systemen met elkaar communiceren? Wij realiseren dit graag voor u door vanuit een centrale omgeving een gestroomlijnd proces voor u in te richten waarbinnen uw backoffice systemen met elkaar gaan communiceren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

Volg ons ook op social media

Meer informatie?

Benieuwd wat Internetbureau Stradius voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerlijk adviesgesprek volledig op maat.