UNIEKE WEBSHOP LATEN MAKEN

Met alleen een mooie webshop komt u er niet
Een schitterende webshop laten maken die winstgevend is, dat is waar Stradius voor staat. Met hoogwaardige technologieën brengt Stradius uw webshop naar de top in zoekmachines. Wij zetten meer bezoekers om in échte betalende klanten.

UW BEZOEKERS WORDEN BETALENDE KLANTEN

Professionele webshops die klanten verleiden
Stradius gaat voor iedere webshop tot het uiterste. Uw webshop wordt uitgerust met een professioneel Content Management Systeem. Met dit efficiënte beheersysteem kunt u zelf verbluffende dingen doen. Het professionele beheersysteem maakt het voor u o.a. mogelijk om zeer snel en effectief bestellingen te verwerken.

KWALITATIEVE WEBSHOPS DIE VERKOPEN

Stradius maakt professionele webshops die:
  Goed vindbaar zijn in Google
  Hoog conversiepercentage hebben
  Makkelijk te beheren zijn
  Eenvoudig in gebruik zijn

VAN CONCEPT TOT EXPLOITATIE

Stradius ontzorgt u compleet met de totale inrichting van uw webshop
De beste vindbaarheid, een professionele beheeromgeving, een spetterend grafisch design en een geweldige sevice en support. Dat zijn pas vier karakter eigenschappen van de webshops die wij maken. Een professionele webshop runnen is voortaan gemakkelijker dan ooit. Hierdoor houdt u tijd over voor hetgeen dat echt belangrijk is. Producten aanbieden en zoveel mogelijk verkopen. Een professionele webshop laten maken die u verder brengt. Dat is waar Stradius voor staat.

RESPONSIVE DESIGN

Uw webshop perfect te bekijken op alle apparaten (desktop, tablet en smartphone)
Aankopen vinden tegenwoordig veel plaats via mobiele apparaten en dit aantal groeit steeds verder. Met een responsive design is uw webshop op ieder apparaat conversiegericht met een perfecte weergave. Niets staat het doen van een aankoop voor uw klanten nog in de weg!

responsive webshop - stradius internet solutions

BEHEEROMGEVING

Volledige controle
Een product toevoegen, een bestelling behandelen of een pagina optimaliseren? Dat is binnen enkele seconden gepiept. Met het beheersysteem krijgt u echt de volledige regie over uw eigen unieke webshop.

WEBSHOP OPTIMALISATIE

Uw webshop is goed wanneer ook Google hem begrijpt
Zoekwoord analyses, effectieve landingspagina's en een structuur die naadloos door Google begrepen wordt. Dat is pas het begin bij het laten maken van een professionele webshop. U wilt hoog scoren in Google op woorden waarop veel gezocht wordt en die veel concurrentie hebben? Daarvoor maken wij bij Stradius eerst een contentstrategie, brengen we de concurrentie in kaart en verzorgen wij eerlijke linkbuilding. Een webshop laten maken die hoog scoort in Google? Daarvoor moet u bij Stradius zijn. Wij zijn professionals in e-commerce en online marketing die graag voor u aan de slag gaan.

WILT U EEN UNIEKE WEBSHOP LATEN MAKEN?

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Vraag nu een persoonlijk adviesgesprek aan

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis en eerlijk advies naar online succes

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ambitieuze ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"

NIEUWSBRIEF

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden over Stradius, de laatste ontwikkelingen en onze speciale aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!