WEBSITE LATEN MAKEN

Wilt u een professionele website laten maken voor uw bedrijf?
Een professionele website is onderscheidend, aansprekend en past bij uw bedrijf, diensten of producten. Wilt u een nieuwe professionele website laten maken en bent u op zoek naar een webdesign bureau in Limburg die een kwalitatieve website volledig op maat kan maken? Dan bent u bij Stradius aan het juiste adres!

CONVERSIEGERICHT WEBDESIGN

Verdient uw bedrijf een conversiegericht webdesign voor maximaal rendement?
Wij ontwerpen en ontwikkelen voor ambitieuze ondernemers groot en klein die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien kwalitatieve websites die converteren toegespitst op uw situatie, passend bij uw doelstellingen én uw doelgroep voor maximaal rendement.

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN TOEGANKELIJK

Ambitieuze ondernemers kiezen voor een website op basis van usability en accessibility
Maar belangrijker nog, we ontwikkelen kwalitatieve websites met een optimale gebruikerservaring op basis van usability en accessibility die voor uw online business het gewenste resultaat opleveren! Onze websites zijn technisch volledig geoptimaliseerd met een perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone voor maximaal online succes.

webdesign & webdevelopment bureau limburg - stradius, kerkrade

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Een stevig fundament voor meer leads, meer omzet, meer naamsbekendheid
De basis van online succes is een conversiegericht webdesign. Met een strategisch online marketing plan zorgen we om uw doelstellingen te bepalen en stippelen we een plan uit om deze samen te behalen, bestaande uit o.a. Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social Media en Online Advertenties (SEA). Samen versterken we uw online positie ten opzichte van uw concurrentie. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

A website without online marketing strategy is like a car without wheels. It will take you nowhere!
online marketing bureau - stradius | Kerkrade, Limburg

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Mag het een supersnelle website voor op alle apparaten zijn?
Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij onze maatwerk websites voor maximaal resultaat in de zoekresultaten in Google. Google eist namelijk dat een website niet alleen mobielvriendelijk, maar ook veilig en snel is en beloont uw website met een hogere ranking in de zoekmachineresultaten.

UW VOORDEEL

Een kwalitatieve website voor maximaal online resultaat met:
  responsive webdesign
  optimale gebruikerservaring
  geoptimaliseerd voor Google
  tactische CTA-buttons
  klaar voor de toekomst
  gericht op conversie
  goed geschreven code
  super snelle laadtijd

WAT KOST EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Bent u als ondernemer geïnteresseerd en wilt u een kwalitatieve website laten maken, dan komen wij graag met u in gesprek. Een standaard vraag is altijd: Wat kost een professionele website laten maken? Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet weten wat uw wensen zijn. Wij bieden service op maat en dus ook een offerte op maat aan. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

WILT U EEN KWALITATIEVE WEBSITE LATEN MAKEN?

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Vraag nu een persoonlijk adviesgesprek aan

RECENT WERK

het verschil zit 'm in de details... 

RECENSIES

Wat onze klanten zeggen...

Gemma Aalmans

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Paul Janssen

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn nieuwe website is niet alleen snel maar wordt ook goed gevonden in Google.

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius. Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst.

Peter Wauben

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

GRATIS WEBSITE SCAN

Benieuwd naar de SEO resultaten van uw website?

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis en eerlijk advies naar online succes

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ambitieuze ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"

NIEUWSBRIEF

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden over Stradius, de laatste ontwikkelingen en onze speciale aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!