Succesvolle website laten maken

Wilt u als ondernemer een succesvolle website laten maken? Een website die volledig is toegespitst op uw persoonlijke situatie, passend bij de doelstellingen van uw bedrijf én die uw doelgroep ook effectief weet te bereiken? Dan komen wij als internetbureau met u als ondernemer graag in gesprek.

Stradius maakt succesvolle websites met een optimale mix tussen mooi, functioneel en technisch goed geschreven code. Websites die passen bij de huisstijl van uw bedrijf en hoog scoren in Google.

Optimaal resultaat op ieder apparaat

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter in 2020 moet een MKB website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone. Alle door ons gemaakte websites zijn volledig "mobile friendly" en beschikken over een responsive webdesign. Responsive websites passen zich automatisch aan aan het scherm waarmee een bezoeker een website bekijkt.

Kwaliteit volgens de richtlijnen van Google

Google stelt bijzondere eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit altijd volgens de huidige richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt uw zakelijke website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google. Tenslotte wilt u een zakelijke website laten maken die hoog scoort in Google.

Succesvolle website laten maken

Bezoekers worden echte potentiële klanten

Wij zorgen ervoor dat de werking van uw website altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen uw website bezoekers uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een duidelijk doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met deze strategische call to actions maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Onze vormen van Online Marketing

Er zijn verschillende vormen van Online Marketing waarmee wij uw website als internetbureau tot een online succes kunnen maken. De belangrijkste online marketing diensten die Stradius verzorgt zijn:

  Zoekmachine Optimalisatie
  Content Optimalisatie
  Online Adverteren
  Social Media

A website without online marketing strategy is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Google PageSpeed Optimized website

Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij onze websites voor maximaal online resultaat. Google eist namelijk dat een website niet alleen mobielvriendelijk is, maar ook veilig is en beschikt over een betrouwbaar ssl-certificaat en voldoet aan een snelle laadtijd voor mobiele gebruikers en beloont uw website met een hogere ranking in de zoekmachine resultaten.

google pagespeed insights optimized website

Wat kost een professionele website?

Een standaard vraag is altijd: "Wat kost een professionele website?" Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet precies weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij bieden service op maat en dus ook een offerte volledig op maat.

Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

Verdient uw bedrijf een succesvolle website?

Dit kunt u van ons verwachten:

  Gratis adviesgesprek
  Volledig in de huisstijl van uw bedrijf
  Mooi, functioneel en goed geschreven code
  Professioneel en altijd doeltreffend
  Geschikt voor op alle apparaten
  Call to Actions die echt werken
  Goede prijs-kwaliteitverhouding
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52
Het delen van deze pagina via onderstaande social media buttons stellen wij zeer op prijs!

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons

Volg ons ook op social media

Meer informatie?

Benieuwd wat Internetbureau Stradius voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerlijk adviesgesprek volledig op maat.