Website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken die volledig is toegespitst op uw persoonlijke situatie, passend bij uw doelstellingen én die uw doelgroep weet te bereiken? Dan komen wij graag met u in gesprek.

Stradius maakt websites met een optimale mix tussen mooi, functioneel en technisch goed geschreven code. Vindbare websites die passen bij de huisstijl van uw bedrijf en het gewenste resultaat opleveren.

Van concept naar webdesign & bouw

Alleen een passende lay-out zorgt niet voor een succesvolle website. Welke doelgroep wilt u precies aanspreken? Wat is het doel van uw website? Wat wilt u uw bezoekers vertellen? En hoe gaat u dat vertellen? Wilt u een supersnelle HTML5 website laten maken of een website met CMS die u zelf snel en gemakkelijk kunt onderhouden en beheren via een flexibel Content Management Systeem?

Google Mobile first index

Vroeger werden websites hoofdzakelijk via computers bekeken. Tegenwoordig echter niet meer. Een professionele website moet perfect zichtbaar zijn op alle apparaten (desktop, tablet en smartphone).

Google heeft een tweede mobile first index voor de zoekmachine opgezet. Het mobiele internet stelt namelijk andere eisen aan een succesvolle website. Hierbij wordt een website niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit met de nieuwste technieken. Hierdoor krijgt uw website een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in Google.

Website laten maken - Internetbureau Stradius

Call to actions zorgen voor echte acties

Stradius zorgt ervoor dat de werking van uw website perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uw bezoeker zal uw website volledig begrijpen. Iedere pagina wordt voorzien van een duidelijk doel, waarmee wij uw bezoeker aanzetten tot het doen van een actie. Met deze call to actions maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Online Marketing onze kers op de taart

Met Online Marketing vergroten wij de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf effectief. Er zijn verschillende vormen van online marketing zoals Zoekmachine Optimalisatie, Social Media, Online Adverteren en Content Optimalisatie die direct of indirect bijdragen aan de online marketing strategie van uw bedrijf.

A website without online marketing strategy is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Volledig geoptimaliseerd voor Google

Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij onze websites voor maximaal online resultaat in de zoekresultaten van Google. Google eist namelijk dat een website niet alleen mobielvriendelijk, maar ook veilig en snel is en beloont uw website met een hogere ranking in de zoekmachine resultaten.

google pagespeed insights optimized website

Wat kost een professionele website?

Een standaard vraag is altijd: "Wat kost een professionele website?" Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet precies weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij bieden service op maat en dus ook een offerte volledig op maat.

Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

Uw voordeel van een website door Stradius

  Gratis adviesgesprek
  Op basis van HTML5 of met CMS
  Volledig in de huisstijl van uw bedrijf
  Mooi, functioneel en goed geschreven code
  Professioneel en altijd doeltreffend
  Geschikt voor op alle apparaten
  Conversiegerichte Call to Actions
  Goede prijs-kwaliteitverhouding
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt

Onze werkwijze van A - Z

  1. Inventariseringsfase. We leren u graag kennen tijdens een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat u met de website wilt. Wat zijn precies uw doelstellingen? Wat is uw visie? Waar hecht u persoonlijk veel waarde aan? Wat vind u mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie over uw bedrijf.

  2. Ontwerpfase. Wij gaan voor u aan de slag met alle verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we afhankelijk van uw wensen door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een website. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

Het ontwikkelen doen we in kleine stappen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna de projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van per project.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat u tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als u volledig achter het ontwerp staat!

  3. Bouwfase. Als het grafisch ontwerp door u is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we u zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kunt u de voortgang op een van onze testservers 24/7 online blijven volgen.

  4. Testfase. Na het bouwen van de website gaan we deze uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device en in verschillende browsers.

  5. Introductie & live! Als de website (bijna) klaar is voor oplevering krijgt u van ons indien dit van toepassing is een introductie van het CMS. U wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

Geïnteresseerd, meer weten?

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52
Het delen van deze pagina via onderstaande social media buttons stellen we zeer op prijs!

Webtechnologieën

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerlijk adviesgesprek volledig op maat.