PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Een goed maatwerk webdesign is onderscheidend, aansprekend en past bij uw organisatie of product. Wilt u een nieuwe professionele website laten maken en zoekt u een webdesign bureau in Limburg die een kwalitatieve website volledig op maat kan maken? Dan bent u bij Stradius aan het juiste adres!

Wij ontwerpen en ontwikkelen als webdesign & webdevelopment bureau in Limburg voor ambitieuze ondernemers die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien resultaatgerichte websites toegespitst op uw situatie, passend bij uw doelstellingen én uw doelgroep.

Onze maatwerk websites zijn professioneel, gebruiksvriendelijk, met een snelle laadtijd en worden ondersteund door solide techniek en 20 jaar in-house kennis.

WEBDESIGN OP BASIS VAN USABILITY EN ACCESSIBILITY

Maar belangrijker nog, we ontwikkelen kwalitatieve websites met een optimale gebruikerservaring op basis van usability en accessibility die voor uw bedrijf het gewenste resultaat opleveren! Onze websites zijn technisch geoptimaliseerd met een perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone voor maximaal rendement.

webdesign & webdevelopment bureau limburg - stradius, kerkrade

MEER LEADS, MEER OMZET, MEER NAAMSBEKENDHEID

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Als webdesign bureau in Limburg zorgen we voor een conversiegericht webdesign: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische CTA-buttons en andere functionaliteiten. Met een goed strategisch Online Marketing plan bestaande uit Zoekmachine Optimalisatie (SEO), social media en online adverteren versterken we uw online positie ten opzichte van uw concurrentie. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

"Als SEO specialist in Limburg optimaliseren wij uw website voor maximaal online resultaat!"

WEBSITE OPTIMALISATIE VOOR MAXIMAAL ONLINE SUCCES

Drie seconden wachten is veel, vijf seconden al helemaal. En om dit "ongemak" met betrekking tot de laadtijd voor uw websitebezoekers tot een minimum te beperken, optimaliseren wij uw website voor Google. Google eist namelijk dat een website mobielvriendelijk, veilig en snel is en beloont u met een hogere ranking in de zoekmachineresultaten.

Google Pagespeed Optimized website - Stradius

COMPLETE ONTZORGING VAN A - Z

Naast het ontwerpen en bouwen van professionele websites verzorgen wij als webdesign bureau in Limburg de hosting, domeinregistratie, ssl-certificaat en het onderhoud van diverse websites voor onze relaties. Wij hebben de werkzaamheden niet alleen snel uitgevoerd, maar u bent er ook van verzekerd dat het perfect wordt uitgevoerd. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten en doorgaan met uw eigen core business, en wij doen de rest.

WAT KRIJG IK?

Een kwalitatieve website voor een eerlijke prijs met:
  responsive webdesign
  optimale gebruikerservaring
  geoptimaliseerd voor Google
  tactische CTA-buttons
  klaar voor de toekomst
  gericht op conversie
  goed geschreven code
  super snelle laadtijd

WAT KOST EEN NIEUWE WEBSITE BIJ STRADIUS?

Bent u als ondernemer geïnteresseerd en wilt u een kwalitatieve website laten maken door een full service webdesign & webdevelopment bureau in Limburg dan komen wij graag met u in gesprek. Een standaard vraag is altijd: Wat kost een nieuwe website laten maken? Helaas kunnen wij niet zeggen wat een website laten maken kost als wij niet weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij bieden service op maat aan en dus ook een offerte op maat. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 475,- en € 4750,- eenmalig.

WILT U EEN KWALITATIEVE WEBSITE LATEN MAKEN?

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet in 2018 te bieden heeft. Bent u als ondernemer benieuwd hoe Stradius u van dienst kan zijn? Neem nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

  DIRECT CONTACT    GRATIS OFFERTE

ONS WERK

het verschil zit 'm in de details... 

AANBEVELINGEN

Tevreden relaties aan het woord...

Gemma Aalmans

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Paul Janssen

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn nieuwe website is niet alleen snel maar wordt ook goed gevonden in Google.

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius. Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst.

Peter Wauben

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis advies en ondersteuning bij internetprojecten

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ZZP en MKB ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg Stradius ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"