WEBSITE ONDERHOUD VAKKUNDIG UITBESTEDEN

Heeft u als ondernemer geen tijd om uw website regelmatig zelf te ondehouden en up to date te houden? Wij onderhouden uw website snel en vakkundig voor een redelijke prijs.

UW WEBSITE CONTINU RELEVANT EN UP-TO-DATE

Na oplevering van een website ontwikkeld door Stradius Internet Solutions kunnen wij ook de verdere ondersteuning en doorontwikkeling van functionaliteiten verzorgen. Het internet is namelijk continu in beweging. Daarom is het essentieel om uw website regelmatig te onderhouden. Op deze manier zorgt u dat uw website continu relevant en up-to-date blijft. Doordat wij alle specifieke kenmerken van uw website kennen is het mogelijk om het beheer, onderhoud en verdere doorontwikkeling snel en vakkundig door ons te laten uitvoeren. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten en doorgaan met uw eigen core business, en wij doen de rest.

PREPAID URENKAART

Stradius Internet Solutions biedt u de mogelijkheid om via een PREPAID URENKAART werkzaamheden uit te laten voeren aan uw website of overige producten tegen een gereduceerd uurtarief.

Onze PREPAID URENKAART biedt diverse voordelen:
Periodieke of incidentele werkzaamheden altijd tegen een gereduceerd uurtarief. Als klant kunt u een aantal uren vooraf inkopen op prepaid basis. De gewerkte tijd wordt per kwartier afgeschreven van uw tegoed. Klanten met een prepaid urenkaart krijgen bij ons altijd voorrang. U ontvangt na verbruik altijd een gespecificeerd overzicht.

De PREPAID URENKAART wordt door onze klanten gebruikt voor bijvoorbeeld:
  Bestaande pagina teksten aanpassen
  Nieuwe pagina's aanmaken
  Bestaande afbeeldingen aanpassen
  Nieuwe afbeeldingen toevoegen
  Bestaande video's aanpassen
  Nieuwe video's toevoegen
  Nieuwe functionaliteiten toevoegen
  Content Management Systeem up to date houden
  Het navigatiemenu aanpassen en/of uitbreiden
  Het maken van een periodieke website backup
  Overige werkzaamheden

PREPAID URENKAART ~ TARIEVEN

1 uur  € 50,-
2 - 8 uur  € 47,50 p/u.
8 - 24 uur  € 45,50 p/u.

(*) Een PREPAID URENKAART verloopt nooit.
(*) Voor klanten die geen prepaid-uren afnemen factureren wij een uurtarief van € 65,- excl. BTW.

MEER INFORMATIE?

Wilt u een PREPAID URENKAART en prepaid-uren afnemen of heeft u overige vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  DIRECT CONTACT    045 - 5355252

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.