WEBSITE ONDERHOUD EN BEHEER VAKKUNDIG UITBESTEDEN

Heeft u als ondernemer geen tijd om uw website regelmatig zelf te ondehouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren uw website snel en vakkundig tegen een gereduceerd uurtarief.

UW WEBSITE ALTIJD UP-TO-DATE

Na oplevering van een website ontwikkeld door Stradius kunnen wij ook de verdere ondersteuning en doorontwikkeling van functionaliteiten verzorgen. Het internet is namelijk continu in beweging. Daarom is het voor u als ondernemer essentieel om uw website regelmatig te onderhouden en up to date te houden. Doordat wij alle specifieke kenmerken van uw website kennen is het mogelijk om het beheer, onderhoud en verdere doorontwikkeling snel en vakkundig door ons te laten uitvoeren. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten en doorgaan met uw eigen core business, en wij doen de rest.

PERIODIEKE WEBSITE BACKUP

Een periodieke website backup is goud waard! Stel dat uw website wordt gehackt en bestanden worden geinfecteerd of verwijderd. Hoe erg zou het wel niet zijn als uw website opeens verdwenen is? En u heeft geen recente website backup. Wat dan? Daarom is het verstandig periodiek een BACKUP te (laten) maken. Zo kunt u de eventuele schade beperken omdat er altijd een vrij recente versie van uw complete website is gemaakt.

EEN WEBSITE BACKUP IS GOUD WAARD!

ONDERHOUD & BEHEER OP PREPAID BASIS

Stradius biedt haar relaties de mogelijkheid om op prepaid basis werkzaamheden uit te laten voeren tegen een gereduceerd uurtarief. De gewerkte tijd wordt per kwartier afgeschreven van uw prepaid tegoed. U ontvangt na verbruik altijd een gespecificeerd overzicht.

Meest voorkomende werkzaamheden zijn o.a.
  Bestaande pagina teksten aanpassen
  Nieuwe pagina's aanmaken
  Bestaande afbeeldingen aanpassen
  Nieuwe afbeeldingen toevoegen
  Bestaande video's aanpassen
  Nieuwe video's toevoegen
  Nieuwe functionaliteiten toevoegen
  Content Management Systeem up to date houden
  Het navigatiemenu aanpassen en/of uitbreiden
  Het maken van periodieke backups
  SSL-certificaat installeren
  Content optimalisatie

WEBSITE ONDERHOUD ~ PREPAID TARIEVEN

1 uur  € 50,-
2 - 8 uur  € 47,50 p/u.
8 - 24 uur  € 45,50 p/u.

(*) PREPAID UREN verlopen nooit.
(*) Voor relaties die geen prepaid-uren afnemen factureren wij het standaard uurtarief.

MEER INFORMATIE

Indien u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerlijk advies volledig op maat.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?