Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Stradius Internet Solutions is een kleinschalig internetbureau gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve Drupal, Joomla en HTML5 websites, doeltreffende PrestaShop en OpenCart webwinkels, Online Marketing & meer!

Wij zijn gevestigd te Kerkrade binnen de Parkstad Limburg regio en helpen uitsluitend ambitieuze bedrijven die het internet bewust als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien online succesvoller te worden, te zijn én te blijven!

Onze dienstverlening als internetbureau richt zich op bedrijven die op zoek zijn naar een professionele business partner die online strategie, design en internet technologie kwalitatief weet te combineren. Wij zorgen dat onze klanten hun online doelstellingen voor zowel de lange- als de korte termijn behalen en deze zelfs verbreden. Wij denken altijd strategisch en betrokken met onze klanten mee over online strategie, inhoud en conversie en werken deze snel en vakkundig uit.

Over ons - Stradius Internet Solutions

Waarom Stradius?

  Totale ontzorging compleet van A - Z
  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Proactief en snelle responstijden
  Meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we bij internetbureau Stradius elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

Onze werkwijze

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.