OVER ONS

Stradius is een webdesign & webdevelopment bureau gevestigd te Kerkrade in Limburg.

Wij bieden ambitieuze ondernemers die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien een totaalpakket in webdevelopment om producten en diensten professioneel én betaalbaar online te presenteren, beter vindbaar te zijn in Google en in contact te komen met nieuwe potentiële klanten.

De door ons ontwikkelde websites, webshops, webapplicaties en online marketing expertise zijn voor onze relaties vaak bedrijfskritisch en voor deze opdrachtgevers willen wij graag een betrouwbare partner zijn én blijven. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom de kennis en expertise van een professional in webdevelopment.

ONS DOEL

Ons doel is het om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij wij samen met de klant het maximale rendement proberen te behalen uit de mogelijkheden die het internet in 2018 te bieden heeft. Wij zijn vooruit strevend en doen nét dat beetje extra. Telkens weer.

SERVICE EN SUPPORT

Bij Stradius staat de klant centraal, naast het leveren van kwaliteit staan service en support bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook op tijdstippen dat bij andere bureau's de deuren gesloten zijn en niemand aanwezig is, bieden wij support en waar nodig gratis ondersteuning als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Wilt u maximale online resultaten behalen en optimaal zichtbaar én vindbaar zijn? Stradius helpt u graag.

WILT U ONLINE DOORGROEIEN?

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, begrijpen wij dat u eerst persoonlijk kennis wilt maken. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  DIRECT CONTACT    (0)45 535 52 52

Volg ons ook op social media

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"

NIEUWSBRIEF

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden over Stradius, de laatste ontwikkelingen en onze speciale aanbiedingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!