OVER ONS

Stradius is een webdesign & webdevelopment bureau gevestigd te Kerkrade in Zuid Limburg. Wij bieden ambitieuze ondernemers die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien een totaalpakket van maatwerk in succesvolle online oplossingen, van webdesign tot online marketing.

MAATWERK IN SUCCESVOLLE ONLINE OPLOSSINGEN

Stradius is een betrouwbare en professionele partner met ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van succesvolle online oplossingen. We werken dan ook het liefst aan creatieve online projecten met een complexe en vaak innovatieve insteek voor bedrijven die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien.

De door ons ontwikkelde websites, webshops en webapplicaties zijn voor deze organisaties vaak bedrijfskritisch en voor hen willen wij graag een betrouwbare professionele partner zijn.

Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak van concept tot exploitatie.

ONS DOEL...

Ons doel is om samen met u als ondernemer een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij u als ondernemer het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet in 2018 te bieden heeft. Wij zijn vooruit strevend en doen nét dat beetje extra. Wij helpen onze relaties online succesvoller te worden, te zijn én te blijven! Telkens weer.

TOP SERVICE EN SUPPORT DAAR STAAN WIJ VOOR...

Bij Stradius staat u als klant centraal, naast het leveren van kwaliteit staan service en support bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook op tijdstippen dat bij andere bureau's de deuren gesloten zijn en niemand aanwezig is, bieden wij waar nodig gratis support en ondersteuning als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

LID VAN NLGW

Stradius is geregistreerd lid van de Nederlandse Geregistreerde Webdesigners. NLGW is de officiele instantie ter bevordering van de kwaliteit van professionele webdesignbureaus in Nederland.

Succesvolle online oplossingen gemaakt voor meer traffic, meer leads, meer klanten!

BENIEUWD WAT STRADIUS VOOR U KAN BETEKENEN?

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden die het internet in 2018 te bieden heeft. Bent u als ondernemer benieuwd hoe Stradius u van dienst kan zijn? Neem nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

  DIRECT CONTACT    GRATIS OFFERTE

AANBEVELINGEN

Tevreden relaties aan het woord...

Gemma Aalmans

Stradius staat voor top service, kwaliteit, maatwerk, meedenken en professionele online oplossingen aandragen. Ik beveel Stradius onvoorwaardelijk aan!

Paul Janssen

Ik ben zeer tevreden met de website die is gemaakt door Stradius. Mijn nieuwe website is niet alleen snel maar wordt ook goed gevonden in Google.

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius. Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst.

Peter Wauben

Voor Stradius geldt: de website moet snel, responsive en altijd conversiegericht zijn. Stradius maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden.

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

CONSULTANCY & CONCEPTING

Gratis advies en ondersteuning bij internetprojecten

Bij het realiseren van een succesvolle zakelijke website of unieke webshop komt veel kijken. Wij begeleiden ZZP en MKB ondernemers graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Waar het vroeger heel gewoon was om een aardige buurjongen een website of webwinkel te laten maken, kan dat in 2018 echt niet meer. Het commerciële belang is gewoon té groot geworden en vereist daarom een professionele aanpak. lees verder

Volg Stradius ook op social media!

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

"Being online is more than just having a website!"