PORTFOLIO

000537

#

...
000525

#

...
000327

#

...
000535

#

...
000519-a

#

...
000325

#

...
000322

#

...
000321

#

...
000527

#

...
000532

#

...
000324

#

...
000524

#

...
000524-a

#

...
000521

#

...
000517

#

...
000515

#

...
000513

#

...
000512

#

...
000534

#

...

RECENTE AANBEVELINGEN

Onze relaties aan het woord...

Gemma Aalmans

Ik had mijn website laten updaten een jaar geleden. Omdat ik geen verstand heb van internet dacht ik dat ik goed geholpen was met de professional die ik daarvoor de opdracht gegeven had. Niets bleek minder waar, men vond mij in Google als een graankorrel in het donker, en de website was supertraag en meer.

Toen ontmoette ik Jan van Stradius Internet Solutions die mij haarfijn kon uitleggen en laten zien wat er zoal mankeerde aan mijn website waardoor deze feitelijk waardeloos was. Hij heeft toen mijn website daadwerkelijk geoptimaliseerd waardoor veiligheid, snelheid, compatability en vindbaarheid écht gerealiseerd zijn!

Stradius Internet Solutions staat voor kwaliteit, maatwerk, meedenken en oplossingen aandragen. Jan is een ware kei in zijn vak, zeker voor personen en bedrijven die zeker willen zijn van een goeie website, zonder dat zij daar zelf verstand van hoeven te hebben. Ik beveel Stradius Internet Solutions onvoorwaardelijk aan! Jan, bedankt.

www.aalmans.nl

Peter Wauben

Stradius Internet Solutions maakt sinds geruime tijd mijn websites en ik ben zeer tevreden. Telkens wordt door hem naar mijn wensen gevraagd en desgevraagd ook aangepast. Van tevoren wordt een kostenberekening gemaakt en daar houdt hij zich ook aan. Voor Jan geldt: de website moet snel, geschikt voor op alle apparaten en conversiegericht zijn, en daar werkt hij ook naar.

Wil je met de tijd meegaan, dan moet ook je site van tijd tot tijd veranderen en daar kan Stradius Internet Solutions een uitstekend advies geven omdat hij de ontwikkelingen bijhoudt. Al met al ben ik zeer tevreden!

www.peterwauben.nl

Rosita Potalivo

Ik ben heel erg tevreden met de service en support van Stradius Internet Solutions.

Uitstekende vakman, die in staat is een website te maken precies zoals je het wenst. Bedankt Jan.

www.beauty-center-rosita.nl

Remco Arets

Ik ben zeer tevreden met de website die is opgezet door Stradius Internet Solutions. Van logo tot complete lay-out, precies zoals ik het graag wilde hebben. Eindelijk wordt mijn website goed gevonden in Google. Jan is een echte specialist in zoekmachine optimalisatie.

Startende ondernemers die niet zoveel budget beschikbaar hebben, zijn bij Stradius Internet Solutions aan het juiste adres.

www.green-creations.nl

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Uw bedrijf hoger in de gratis zoekresultaten van Google?

BENIEUWD WAT ER MOGELIJK IS?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

ONZE EXPERTISE

  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius
  • Stradius

Consultancy & Concepting

Loopt u al tijden rond met een concept in uw hoofd dat u graag wilt laten uitwerken? Wij begeleiden u graag door het hele proces, van concept tot exploitatie. Vooraf voorzien we u van een kosteloos en eerlijk advies.

Een online campagne moet op de juiste manier worden opgesteld. Zo behaalt u namelijk het beste rendement. Wij hebben de kennis en de juiste technieken in huis om te zorgen dat iedere internetcampagne en online ambitie op de juiste wijze wordt aangepakt en uitgevoerd.