Overslaan en naar de inhoud gaan

Responsive WebdesignEen responsive website scoort beter en hoger in Google

Een website met een responsive webdesign scoort beter en hoger in Google. Responsive websites hebben een perfecte weergave op desktop, tablet en smartphone.

Mobile friendly webdesign

Naast gebruiksvriendelijkheid heeft een responsive webdesign ook voordelen voor de vindbaarheid (SEO) van de website. Google geeft namelijk de voorkeur aan websites met een responsive webdesign. Mobile friendly websites scoren beter en hoger in de zoekmachine resultaten.

Voor desktop, tablet en smartphone

Een groot deel van de mobiele bezoekers haakt namelijk af als een website niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat de website niet alleen goed leesbaar is via een desktop, maar ook op tablet en smartphone. Tenslotte wil je niet dat de bezoeker naar de website van je concurrent gaat.

Omdat bij een responsive website maar één versie van de website nodig is die geschikt is voor op alle apparaten, hoeven eventuele content aanpassingen ook maar één keer gedaan te worden. Ook in het kader van online marketing levert het voordelen op, onder andere omdat er geen dubbele informatie online staat. Google geeft namelijk ook de voorkeur aan unieke content. Dubbele teksten hebben namelijk een negatieve invloed op de positie in de zoekmachines.

Alle door Stradius ontwikkelde Drupal, Joomla en HTML5 websites worden standaard voorzien van een responsive webdesign zodat deze perfect leesbaar zijn op alle schermformaten en resoluties. Bekijk onze website op verschillende apparaten en ervaar het zelf.

Wil je een kwalitatieve responsive webdesign laten maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, dan begrijpen we dat je eerst persoonlijk kennis wilt maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek volledig op maat.