Een conversiegerichte OpenCart webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken die van uw bezoekers echte betalende klanten maakt

Heeft u als ondernemer een fysieke winkel en nog steeds geen online webwinkel? Bedenk goed dat steeds meer consumenten tegenwoordig via internet zoeken naar de produkten die u verkoopt. Laten we gewoon eerlijk zijn, als uw bedrijf in 2021 geen artikelen verkoopt via een webshop dan loopt uw bedrijf helaas potentiële klanten, omzet en winst mis. Wilt u samen met ons uw concurrent verrassen?

Stradius is gespecialiseerd in het realiseren van professionele webshops volledig op maat!

OpenCart is dé e-commerce oplossing voor het MKB

OpenCart is dé e-commerce oplossing die overal ter wereld wordt gebruikt door zowel kleine als middelgrote webwinkels. Met OpenCart beheert u als MKB ondernemer zelf, snel en eenvoudig zonder technische kennis uw eigen 24/7 online webwinkel. OpenCart heeft meerdere ingebouwde functies om uw producten, betalingen, verzendingen en nog veel meer gemakkelijk te beheren via de beheeromgeving.

Responsive webdesign voor een perfecte weergave

Stradius gebruikt de OpenCart e-commerce oplossing omdat deze bijzonder gebruiksvriendelijk is, en met een responsive webdesign is een perfecte zichtbaarheid van de webshop op desktop, tablet en smartphone altijd gegarandeerd. En dat is toch precies wat u als ondernemer graag wilt.

Gebruiksvriendelijk dashboard

Het Content Management Systeem van OpenCart heeft een goede basisset waarmee u als ondernemer snel en gemakkelijk mee kunt beginnen. Het dashboard van OpenCart is dan ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. U kunt als eigenaar van een OpenCart webshop bijvoorbeeld heel eenvoudig zelf producten, foto’s, categorieën, aanbiedingen en nog veel meer volledig zelf beheren.

OpenCart is dé e-commerce oplossing voor het MKB

OpenCart templates

Alle webshops hebben een grafisch design nodig. U kunt natuurlijk altijd een eigen design laten maken, maar dat gaat meestal gepaard met hoge kosten. U kunt ook kiezen voor een reeds ontworpen OpenCart template, hiervan zijn er namelijk duizenden beschikbaar. Een OpenCart template dient als basis voor uw webshop. Na aanschaf van een OpenCart template is deze geheel aan te passen naar uw eigen wensen wat betreft de teksten, afbeeldingen, kleur, lettertype, etc.

Het gebruik van een bestaande template heeft een aantal voordelen zoals:

  Alle functionaliteiten zijn uitvoerig getest
  De OpenCart template heeft een responsive design
  De OpenCart template voldoet aan de laatste eisen
  De aanschaf van een OpenCart template is niet duur

Waarom veel ondernemers voor OpenCart kiezen?

  eenvoudig in gebruik
  gratis en betaalde templates
  verschillende betaalmethoden
  diverse extra functionaliteiten
  gebruiksvriendelijk beheersysteem
  geschikt voor meertalige webshops
  technisch zoekmachine geoptimaliseerd

A webshop without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere!

Waarom een OpenCart webshop laten maken door Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop laten maken begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase waar het ontwerp code wordt, ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd online toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces via internet kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject natuurlijk zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Online Marketing diensten voor een optimale positie in Google

Met een breed scala aan Online Marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Website Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website or webshop without Online Marketing is like a car without wheels. It will take you nowhere!

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Prijzen

Wat kost een nieuwe professionele website of unieke webshop?

Het maken van een kwalitatieve website of webshop is en blijft maatwerk, hieronder een globale prijsindicatie.

HTML5 Website

v.a. € 749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Webshop

v.a. € 1549,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Wat zeggen onze klanten over ons?

Stradius Internet Solutions

John Willems

Sittard

Een internetbureau waar niet alleen kwaliteit maar ook proactief meedenken, service en support zeer hoog in het vaandel staan.

Stradius Internet Solutions

Gemma Aalmans

Maastricht

Een betrouwbare business partner die voor de lange termijn gaat met veel expertise in eigen huis. Een echte aanrader voor het MKB!

Stradius Internet Solutions

Peter Wauben

Vaesrade

Een zeer professioneel bedrijf, die met een relatief kleine groep developers tot zeer grote kwalitatieve prestaties in staat zijn.