Een conversiegerichte OpenCart webshop laten maken

Een conversiegerichte OpenCart webshop laten maken die van bezoekers betalende klanten maakt

Heeft u als ondernemer een fysieke winkel en nog steeds geen online webwinkel? Bedenk goed dat steeds meer consumenten tegenwoordig via internet zoeken naar de produkten die u verkoopt. Laten we gewoon eerlijk zijn, als uw bedrijf in 2021 geen artikelen verkoopt via een webshop dan loopt uw bedrijf helaas potentiële klanten, omzet en winst mis. Wilt u samen met ons uw concurrent verrassen?

Stradius is gespecialiseerd in het realiseren van professionele webshops volledig op maat!

OpenCart is dé e-commerce oplossing voor het MKB

OpenCart is dé e-commerce oplossing die overal ter wereld wordt gebruikt door zowel kleine als middelgrote webwinkels. Met OpenCart beheert u als MKB ondernemer zelf, snel en eenvoudig zonder technische kennis uw eigen 24/7 online webwinkel. OpenCart heeft meerdere ingebouwde functies om uw producten, betalingen, verzendingen en nog veel meer gemakkelijk te beheren via de beheeromgeving.

Responsive webdesign voor een perfecte weergave

Stradius gebruikt de OpenCart e-commerce oplossing omdat deze bijzonder gebruiksvriendelijk is, en met een responsive webdesign is een perfecte zichtbaarheid van de webshop op desktop, tablet en smartphone altijd gegarandeerd. En dat is toch precies wat u als ondernemer graag wilt.

Gebruiksvriendelijk dashboard

Het Content Management Systeem van OpenCart heeft een goede basisset waarmee u als ondernemer snel en makkelijk mee kunt beginnen. Het dashboard van OpenCart is dan ook gefocust op gebruiksvriendelijkheid. U kunt als eigenaar van een OpenCart webshop bijvoorbeeld heel makkelijk zelf producten, foto’s, categorieën, aanbiedingen en nog veel meer snel en eenvoudig toevoegen.

OpenCart is dé e-commerce oplossing voor het MKB

OpenCart templates

Alle webshops hebben een grafisch design nodig. U kunt natuurlijk altijd een eigen design laten maken, maar dat gaat meestal gepaard met hoge kosten. U kunt ook kiezen voor een reeds ontworpen OpenCart template, hiervan zijn er namelijk duizenden beschikbaar. Zo'n OpenCart template dient als basis voor uw webshop. Na aanschaf van een OpenCart template is deze geheel aan te passen naar uw eigen wensen wat betreft de teksten, afbeeldingen, kleur, lettertype, etc.

Het gebruik van een bestaande template heeft een aantal voordelen zoals:

  Alle functionaliteiten zijn uitvoerig getest
  De OpenCart template heeft een responsive design
  De OpenCart template voldoet aan de laatste eisen
  De aanschaf van een OpenCart template is niet duur

Waarom veel ondernemers voor OpenCart kiezen?

  eenvoudig in gebruik
  gratis en betaalde templates
  verschillende betaalmethoden
  diverse extra functionaliteiten
  gebruiksvriendelijk beheersysteem
  geschikt voor meertalige webshops
  technisch zoekmachine geoptimaliseerd

A webshop without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere!

Waarom een OpenCart webshop laten maken door Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Onze werkwijze van A - Z

Een resultaatgerichte website of webshop laten maken begint altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er, indien gewenst, een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe site of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase, waar het ontwerp code wordt ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd online toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces via internet kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject natuurlijk zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Online Marketing diensten voor een optimale ranking in Google

Met een breed scala aan internet marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat onder meer door:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Website Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

A website without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere!

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Prijzen

Wat kost een nieuwe professionele website of unieke webshop?

Het maken van een kwalitatieve website of webshop is en blijft maatwerk, hieronder een globale prijsindicatie.

HTML5 Website

v.a. € 949,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Webshop

v.a. € 1749,-

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Responsive webdesign
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Google Analytics
 • Contactformulier + Google Maps
 • Aantal pagina's in overleg
 • Extra functionaliteiten in overleg

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Portfolio

Kwalitatieve online oplossingen daar staan wij voor...elke dag weer opnieuw!

Stradius Internet Solutions - 000562
Stradius Internet Solutions - 000552
Stradius Internet Solutions - 000327
Stradius Internet Solutions - 000537
Stradius Internet Solutions - 000535
Stradius Internet Solutions - 000527
Stradius Internet Solutions - 000525
Stradius Internet Solutions - 000524
MFT-Expertise - Cadier en Keer, Limburg - Dagobert Truijens-Olde-Scheper - Joke Truijens - werkgeversfraude

Meest gestelde vragen

 • Het laten maken van een kwalitatieve zakelijke website is en blijft maatwerk. De prijs van een nieuwe website is mede afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld: Wordt het een html5 website of een cms website? Uit hoeveel pagina's moet de complete website bestaan en welke extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd? Tijdens een adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 949,- en € 5000,- eenmalig.

 • Ja, alle CMS websites die wij leveren kunt u als ondernemer zelf volledig beheren en onderhouden. Via de beheeromgeving van het door u gekozen Content Management Systeem kunt u zelf als website eigenaar teksten en foto's snel en eenvoudig toevoegen en/of aanpassen en alle andere onderdelen zelf volledig beheren en uw website zelf up-to-date houden wanneer het u dat als ondernemer het beste uitkomt. Uiteraard kunt u website onderhoud en beheer altijd vakkundig en snel aan ons uitbesteden.

 • Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische programmeerkennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een CMS het ook eenvoudiger om complexe websites eenvoudig te beheren.

  De inhoud van de website wordt in een Content Management Systeem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. Alle teksten van de website worden opgeslagen in een database. De 'front-end' van het CMS zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina’s en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina’s van de website op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.

  Bij het kiezen van een CMS is het belangrijk om te kijken welke functies er voor de te bouwen website nodig zijn. Zeker bij de keuze voor een open source systeem dient men na oplevering van de website ook rekening te houden met het onderhoud en het up-to-date houden van het Content Management Systeem.

 • Wij werken persé niet met WordPress. Bijna iedereen kan namelijk binnen een paar uur een website met Wordpress maken. Handige Harry’s en snuggere Jopie’s stoeien hoofdzakelijk met WordPress, omdat de leercurve van dit Content Management Systeem zeer laag is. Drupal en Joomla zijn voor de echte webdevelopers die gegarandeerd voor kwaliteit en maatwerk kiezen.

  Stradius levert professionele CMS websites met een responsive webdesign voor een hogere ranking in Google inclusief de open source Content Management Systemen Drupal of Joomla. Deze hebben een veel hogere leercurve en zijn uiterst betrouwbaar, flexibel, veelzijdig, veilig en zeer stabiel. Hierdoor is echte kwaliteit altijd gegarandeerd.

 • Ja dat kan. Google PageSpeed Insights is bijvoorbeeld een gratis online tool van Google die een webpagina analyseert en tips geeft om die pagina sneller te maken op alle apparaten. De tool zal de webpagina een optimalisatie score geven op een schaal van 0 – 100. Een score van 80 of hoger wordt door Google als goed beoordeeld. Uiteraard kunt u ook de laadsnelheid van uw concurrentie bekijken.

 • Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig? Het antwoord op deze vraag is: soms wel, soms niet. Het overgrote deel van de zakelijke websites die wij realiseren zijn dynamische database gestuurde Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een HTML5 website laten maken voor veel ondernemers net zo goed en in sommige situaties zelfs beter, goedkoper en veel succesvoller kan zijn. Welke optie voor u het beste is bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

 • Stradius steunt graag startende ondernemers binnen de Parkstad Limburg regio die hun nieuwe onderneming al meteen vanaf het begin professioneel en kwalitatief online willen presenteren. Ambitieuze starters die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien. Als starter krijgt u bij ons 10% korting op al onze diensten. Voorwaarde: Uw inschrijving bij de KvK is niet ouder dan 12 maanden.

 • Voor alle werkzaamheden met betrekking tot Onderhoud & Beheer is ons huidige uurtarief € 75,-. Voor aanvang van deze werkzaamheden ontvangt u natuurlijk altijd eerst een prijsopgave. Ook hier geldt weer: transparante en duidelijke communicatie. We zetten duidelijk op papier wat we precies voor uw bedrijf gaan doen, en spreken daar een vaste prijs voor af. Alle werkzaamheden worden door ons per 15 minuten bijgehouden en gefactureerd. Strippenkaarten zoals bij andere webdesignbureaus, daar doen wij NIET aan mee!

  Ter informatie: Wij nemen deel aan de KOR van de belastingdienst en berekenen derhalve GEEN BTW!

 • Google kondigde het al een tijd geleden aan: de zoekmachine gaat de vindbaarheid van uw website in Google bepalen op basis van de mobiele versie van uw website. Tot op heden indexeerde Google het grootste gedeelte van de websites op basis van de desktop versie, maar dat gaat nu dus definitief veranderen.

  Het hebben van een 'mobielvriendelijke website' (een website met een responsive webdesign die altijd een perfecte weergave heeft op zowel desktop, tablet en mobiel), was al geruime tijd een noodzaak, maar het belang van een echte kwalitatieve website, wordt vanaf maart 2021 dus nóg belangrijker voor een hogere ranking in Google.