Website onderhoud en beheer vakkundig en snel uitbesteden aan echte professionals

Website onderhoud & beheer vakkundig, snel en goedkoop uitbesteden aan echte professionals

Heeft u als MKB ondernemer zelf niet de kennis of gewoon geen tijd om uw website regelmatig zelf te onderhouden en up to date te houden? Wij onderhouden en beheren uw zakelijke website snel en vakkundig en zijn u graag van dienst bij de verdere doorontwikkeling. Ook als uw huidige website of webshop is ontwikkeld door een ander webdesign bureau en u niet meer tevreden bent komen wij graag met u als ondernemer in gesprek!

Uw website altijd vakkundig en snel up to date

Het internet is continu in beweging. Daarom is het voor uw bedrijf van essentieel belang om uw website of webshop regelmatig vakkundig te (laten) onderhouden en up to date te houden. Met enige regelmaat moeten wij helaas concluderen dat veel ondernemers vaak na de oplevering van een nieuwe website of webshop deze aan hun lot over laten. Het achterliggende Content Management Systeem wordt vervolgens niet meer ge-update en zo ontstaan er cruciale beveiligingsproblemen.

Wij bieden u de mogelijkheid om diverse werkzaamheden m.b.t. website onderhoud en beheer vakkundig en snel door ons te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen kernactiviteiten en doorgaan met uw eigen core business, en wij doen de rest.

Een goed onderhouden website scoort beter en hoger in Google

De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  Bestaande content teksten aanpassen
  Nieuwe pagina's incl. content toevoegen
  Bestaande afbeeldingen aanpassen
  Nieuwe afbeeldingen toevoegen
  Extra functionaliteiten toevoegen
  CMS up to date houden
  Het navigatiemenu aanpassen en/of uitbreiden
  Het maken van complete website back-ups
  SSL-certificaat installeren
  Online Marketing diensten

Waarom website onderhoud & beheer door Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Meer informatie?

Neem nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden.

DIRECT CONTACT

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Meest gestelde vragen

 • Het laten maken van een kwalitatieve zakelijke website is en blijft maatwerk. De prijs van een nieuwe website is mede afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld: Wordt het een html5 website of een cms website? Uit hoeveel pagina's moet de complete website bestaan en welke extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd? Tijdens een adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 949,- en € 5000,- eenmalig.

 • Ja, alle CMS websites die wij leveren kunt u als ondernemer zelf volledig beheren en onderhouden. Via de beheeromgeving van het door u gekozen Content Management Systeem kunt u zelf als website eigenaar teksten en foto's snel en eenvoudig toevoegen en/of aanpassen en alle andere onderdelen zelf volledig beheren en uw website zelf up-to-date houden wanneer het u dat als ondernemer het beste uitkomt. Uiteraard kunt u website onderhoud en beheer altijd vakkundig en snel aan ons uitbesteden.

 • Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische programmeerkennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een CMS het ook eenvoudiger om complexe websites eenvoudig te beheren.

  De inhoud van de website wordt in een Content Management Systeem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. Alle teksten van de website worden opgeslagen in een database. De 'front-end' van het CMS zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina’s en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina’s van de website op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.

  Bij het kiezen van een CMS is het belangrijk om te kijken welke functies er voor de te bouwen website nodig zijn. Zeker bij de keuze voor een open source systeem dient men na oplevering van de website ook rekening te houden met het onderhoud en het up-to-date houden van het Content Management Systeem.

 • Wij werken persé niet met WordPress. Bijna iedereen kan namelijk binnen een paar uur een website met Wordpress maken. Handige Harry’s en snuggere Jopie’s stoeien hoofdzakelijk met WordPress, omdat de leercurve van dit Content Management Systeem zeer laag is. Drupal en Joomla zijn voor de echte webdevelopers die gegarandeerd voor kwaliteit en maatwerk kiezen.

  Stradius levert professionele CMS websites met een responsive webdesign voor een hogere ranking in Google inclusief de open source Content Management Systemen Drupal of Joomla. Deze hebben een veel hogere leercurve en zijn uiterst betrouwbaar, flexibel, veelzijdig, veilig en zeer stabiel. Hierdoor is echte kwaliteit altijd gegarandeerd.

 • Ja dat kan. Google PageSpeed Insights is bijvoorbeeld een gratis online tool van Google die een webpagina analyseert en tips geeft om die pagina sneller te maken op alle apparaten. De tool zal de webpagina een optimalisatie score geven op een schaal van 0 – 100. Een score van 80 of hoger wordt door Google als goed beoordeeld. Uiteraard kunt u ook de laadsnelheid van uw concurrentie bekijken.

 • Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig? Het antwoord op deze vraag is: soms wel, soms niet. Het overgrote deel van de zakelijke websites die wij realiseren zijn dynamische database gestuurde Drupal en Joomla websites, maar dat neemt niet weg dat een HTML5 website laten maken voor veel ondernemers net zo goed en in sommige situaties zelfs beter, goedkoper en veel succesvoller kan zijn. Welke optie voor u het beste is bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

 • Stradius steunt graag startende ondernemers binnen de Parkstad Limburg regio die hun nieuwe onderneming al meteen vanaf het begin professioneel en kwalitatief online willen presenteren. Ambitieuze starters die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien. Als starter krijgt u bij ons 10% korting op al onze diensten. Voorwaarde: Uw inschrijving bij de KvK is niet ouder dan 12 maanden.

 • Voor alle werkzaamheden met betrekking tot Onderhoud & Beheer is ons huidige uurtarief € 75,-. Voor aanvang van deze werkzaamheden ontvangt u natuurlijk altijd eerst een prijsopgave. Ook hier geldt weer: transparante en duidelijke communicatie. We zetten duidelijk op papier wat we precies voor uw bedrijf gaan doen, en spreken daar een vaste prijs voor af. Alle werkzaamheden worden door ons per 15 minuten bijgehouden en gefactureerd. Strippenkaarten zoals bij andere webdesignbureaus, daar doen wij NIET aan mee!

  Ter informatie: Wij nemen deel aan de KOR van de belastingdienst en berekenen derhalve GEEN BTW!

 • Google kondigde het al een tijd geleden aan: de zoekmachine gaat de vindbaarheid van uw website in Google bepalen op basis van de mobiele versie van uw website. Tot op heden indexeerde Google het grootste gedeelte van de websites op basis van de desktop versie, maar dat gaat nu dus definitief veranderen.

  Het hebben van een 'mobielvriendelijke website' (een website met een responsive webdesign die altijd een perfecte weergave heeft op zowel desktop, tablet en mobiel), was al geruime tijd een noodzaak, maar het belang van een echte kwalitatieve website, wordt vanaf maart 2021 dus nóg belangrijker voor een hogere ranking in Google.