Een complete website back-up is goud waard

Een complete website back-up is goud waard

Hoewel het voor veel (MKB) ondernemers als vanzelfsprekend is, is het voor anderen onbekend terrein. Het (laten) maken van een complete zakelijke website backup geeft u als ondernemer altijd een zeker en veilig gevoel als er onbedoeld bestanden van uw site of shop gewist, overschreven of geïnfecteerd worden.

Stel dat uw zakelijke website wordt gehackt en bestanden worden geïnfecteerd of verwijderd. Wat dan? Hoe erg zou het wel niet zijn als uw complete website opeens verdwenen is? En nog erger, u heeft geen recente back-up! Voor veel ondernemers valt dit in de categorie nachtmerries die hopelijk nooit uitkomt.

Wie is er verantwoordelijk voor het maken van een website back-up?

U als ondernemer bent zelf verantwoordelijk voor het maken of laten maken van een goede back-up. Immers is de website uw eigendom en draagt u ook zelf de volledige verantwoordelijkheid over uw eigen bestanden. Uw hostingprovider maakt ook regelmatig backups, echter die zijn alleen voor intern gebruik.

Financiële en reputatie schade beperken

Wanneer u online zaken doet, is een website erg belangrijk voor uw inkomsten. Het is dus zonde als er iets misgaat en uw website hierdoor lange tijd onbereikbaar is. Naast inkomsten die u misloopt, kan dit zelfs uw reputatie schaden. Een website back-up zorgt ervoor dat uw zakelijke website zo snel mogelijk weer volledig online bereikbaar is en de financiële schade zeer beperkt blijft.

Een website backup geeft u altijd een zeker en veilig gevoel!

Hackers en malware liggen altijd op de loer

Hackers en malware zijn tegenwoordig een reële bedreiging ook voor uw website. In het nieuws heeft u vast weleens gelezen of gehoort dat een grote website gehackt is. Dat uw website misschien minder bekend is, betekent niet dat u geen slachtoffer kan worden van hackers of malware. Het hanteren van een standaard gebruikersnaam en geen sterk wachtwoord of het overslaan van een belangrijke update kunnen er al voor zorgen dat uw website gevaar loopt.

Altijd een zeker en veilig gevoel

Verzeker uzelf als bedrijf met een website back-up om na een hack eventuele veranderde wachtwoorden, verborgen reclame in uw webpagina's en gewijzigde hyperlinks ongedaan te maken en een schone versie van uw bedrijfs website compleet te kunnen herstellen.

Complete website backup laten maken?

Wij onderhouden en beheren zakelijke websites vakkundig en snel en maken uitsluitend op basis van uw persoonlijke voorkeur dagelijks, wekelijks of maandelijks een complete website back-up als extra dienst.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag.

  DIRECT CONTACT