Kwalitatief webdesign Brunssum - Limburg laten maken - Internetbureau Stradius - Kerkrade, Zuid Limburg

Kwalitatief webdesign Brunssum laten maken

Waarschijnlijk heeft u in Google ingevoerd: Webdesign Brunssum (Limburg) laten maken.

Wilt u als ondernemer een nieuwe professionele en kwalitatieve website laten maken voor een betaalbare prijs? Dan komen wij als Internetbureau in Zuid Limburg met u als ondernemer in Brunssum graag in contact.

Stradius maakt professionele websites volledig op maat. Kwalitatieve websites die volledig passen bij de huisstijl van uw bedrijf voor een optimale vindbaarheid in Google.

Responsive webdesign voor de meest ideale gebruikerservaring

In het verleden werden websites hoofdzakelijk via desktop computers bekeken. Echter in 2022 moet een website mobielvriendelijk zijn met een perfecte weergave op alle apparaten. Alle door ons gemaakte websites zijn dan ook volledig mobielvriendelijk en beschikken over een responsive webdesign. Hierdoor is de meest ideale gebruikerservaring op ieder apparaat (desktop, tablet en smartphone) altijd gegarandeerd.

Kwalitatief webdesign volgens de richtlijnen van Google

Google stelt bijzondere en kwalitatieve eisen aan een succesvolle website. Een website wordt door Google niet alleen op de inhoud beoordeeld, maar ook op snelheid en de mobiele gebruiksvriendelijkheid. Wij verzorgen dit als Internetbureau in Zuid Limburg altijd volgens de laatste richtlijnen van Google. Hierdoor krijgt uw website als ondernemer in Brunssum een betere zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine resultaten van Google.

Strategische CTA-buttons voor een doeltreffende website

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werking van uw website altijd perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Logisch, duidelijk en natuurlijk altijd gebruiksvriendelijk. Door een duidelijke navigatiestructuur zullen alle website bezoekers uw website volledig begrijpen. Elke pagina wordt voorzien van een duidelijk strategisch doel, waarmee wij uw website bezoeker aanzetten tot het doen van een bepaalde actie. Met strategische CTA-buttons "call to actions" maken wij uw website conversiegericht. Laat nu uw offerte aanvragen, bestellingen en contactverzoeken maar binnenstromen.

Kwalitatief webdesign Brunssum op basis van useability and visibility daar staan wij voor...elke dag weer opnieuw

Onze werkwijze van A - Z

Een nieuwe resultaatgerichte website of webshop laten maken begint bij Stradius altijd met een duidelijk plan. Daarom starten we elk nieuw project met een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek volledig op maat.

 • Het laten maken van een resultaatgerichte website of webshop is en blijft maatwerk. De prijs is mede afhankelijk van diverse factoren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart en komen onder andere de volgende items aan bod:

  »  Doel en doelgroep van uw website of webshop
  »  Inhoud en uiterlijk zoals teksten, afbeeldingen en kleurgebruik
  »  Welke sites en shops spreken u aan en welke juist niet
  »  Faciliteiten zoals een contactformulier, routeplanner, etc.
  »  De globale indeling van de website of webshop
  »  Logo, huisstijl en aanwezigheid benodigde content
  »  Domeinnaam, hosting en ssl-certificaat
  »  Eventueel onderhoudsplan
  »  Het beschikbare budget
  »  Gewenste oplevertermijn

 • Op basis van de informatie uit het kennismakingsgesprek zal er een offerte volledig op maat worden opgesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend.

 • De ontwerpfase is de meest intensieve fase van het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop. We brengen uw persoonlijke ideeën en wensen zoals besproken tijdens het adviesgesprek duidelijk in de praktijk en denken altijd proactief met u mee. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat gaan we over tot de ontwikkeling van uw nieuwe zakelijke website of webshop.

 • In deze technische fase waar het ontwerp code wordt, ontwikkelen we uw nieuwe website of webshop. Tevens worden alle benodigde pagina's inclusief de door u digitaal aangeleverde foto's en content teksten toegevoegd. U krijgt altijd toegang tot de ontwikkelomgeving waarop de website of webshop tijdelijk draait, zodat u het hele proces online kunt blijven volgen. Uiteraard stellen we uw feedback en eventuele suggesties tijdens dit traject altijd zeer op prijs.

 • Voordat de website of webwinkel "online" gaat, wordt deze onderworpen aan een strenge controle en wordt deze op gebruiksvriendelijkheid getest om er zeker van te zijn dat alles ook werkelijk naar behoren werkt. U als eigenaar van deze nieuwe website of webshop krijgt in deze testfase een goed idee van het uiteindelijke resultaat. Eventuele opmerkingen van uw kant worden meegenomen om tot een resultaat te komen waar u 100% tevreden over bent. Geen detail wordt overgeslagen en voordat de site of shop "live" gaat, staan alle puntjes op de "I".

 • Na de oplevering geven we (indien van toepassing) altijd een complete uitleg over het gebruik van het gekozen Content Management Systeem (CMS). Uiteraard staan we altijd 24/7 voor u klaar bij eventuele vragen of gewoon voor hulp en bieden wij service en support waar nodig gratis als standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Onze Online Marketing diensten voor een toppositie in Google

Met een breed scala aan Online Marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat door het inzetten van:

  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  Content Optimalisatie
  Technische Optimalisatie
  Online Adverteren (SEA)
  Social Media

Waarom kiezen voor Internetbureau Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitverhouding

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag.

  DIRECT CONTACT
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

DIRECT CONTACT