internetbureau-zuid-limburg-stradius

Meest gestelde vragen

  • Het laten maken van een kwalitatieve zakelijke website is en blijft maatwerk. De prijs van een nieuwe website is mede afhankelijk van diverse factoren zoals bijvoorbeeld: Wordt het een statische website of een dynamische website? Uit hoeveel pagina's moet de complete website bestaan en welke extra functionaliteiten moeten worden toegevoegd? Tijdens een adviesgesprek brengen wij al uw wensen en ideeën duidelijk in kaart. Ter indicatie, de gemiddelde prijzen liggen tussen de € 749,- en € 5000,- eenmalig.

  • Ja, alle CMS websites die wij leveren kunt u als ondernemer zelf volledig beheren en onderhouden. Via de beheeromgeving van het door u gekozen Content Management Systeem kunt u zelf teksten en foto's snel en eenvoudig toevoegen en/of aanpassen en alle andere onderdelen zelf volledig beheren en uw website eenvoudig up-to-date houden wanneer het u als ondernemer dat het beste uitkomt. Uiteraard kunt u website onderhoud en beheer altijd vakkundig en snel aan ons uitbesteden.

  • Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie die het gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische programmeerkennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een CMS het ook eenvoudiger om complexe websites eenvoudig te beheren.

    De inhoud van de website wordt in een Content Management Systeem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. Alle teksten van de website worden opgeslagen in een database. De 'front-end' van het CMS zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina’s en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina’s van de website op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.

    Bij het kiezen van een CMS is het belangrijk om te kijken welke functies er voor de te bouwen website nodig zijn. Zeker bij de keuze voor een open source systeem dient men na oplevering van de website ook rekening te houden met het onderhoud en het up-to-date houden van het Content Management Systeem.

  • Ja dat kan. Google PageSpeed Insights is bijvoorbeeld een gratis online tool van Google die een webpagina analyseert en tips geeft om die pagina sneller te maken op alle apparaten. De tool zal de webpagina een optimalisatie score geven op een schaal van 0 – 100. Een score van 80 of hoger wordt door Google als goed beoordeeld. Uiteraard kunt u ook de laadsnelheid van uw concurrentie bekijken.

  • Heeft u als ondernemer altijd een CMS website nodig? Het antwoord op deze vraag is: soms wel, soms niet. Het overgrote deel van de zakelijke websites die wij realiseren zijn dynamische database gestuurde CMS websites, maar dat neemt niet weg dat een HTML5 website laten maken voor veel ondernemers net zo goed en in sommige situaties zelfs beter, goedkoper en veel succesvoller kan zijn. Welke optie voor u het beste is bespreken we graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

  • Stradius steunt graag startende ondernemers binnen de Parkstad Limburg regio die hun nieuwe onderneming al meteen vanaf het begin professioneel en kwalitatief online willen presenteren. Ambitieuze starters die het internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien krijgen bij ons 10% korting op al onze diensten. Voorwaarde: Uw inschrijving bij de KvK is niet ouder dan 12 maanden.

Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

DIRECT CONTACT