Uw bedrijfsprocessen automatiseren met een webapplicatie op maat - Internetbureau Stradius - Heerlen, Zuid Limburg

Webapplicatie ontwikkeling volledig op maat

Wilt u een webapplicatie laten ontwikkelen? Wij ontwikkelen webapplicaties volledig op maat die helemaal naar uw wens zijn. Wij zetten uw ideeen om in een webapplicatie die volledig aansluit op al uw behoeften.

Uw voordeel van een webapplicatie

Het voordeel van een webapplicatie op maat is dat u deze altijd kunt gebruiken waar en wanneer u dat wilt. Een goede webapplicatie bespaart uw onderneming of organisatie veel tijd en geld, versimpelt bedrijfsprocessen en werkt minder foutgevoelig. U hoeft geen software te installeren, dus uw applicatie is waar u ook bent en met een responsive design vanaf ieder device te benaderen: op smartphone, tablet en computer.

24/7 online bereikbaar

Een webapplicatie is via het internet te benaderen. Het enige wat u nodig heeft is een browser met internet en u kunt de applicatie 365 dagen per jaar 24/7 gebruiken.

Een webapplicatie is bijzonder geschikt voor:

  Bedrijven met medewerkers die actief zijn op meerdere werklocaties
  Bedrijven met medewerkers die datagegevens onderling moeten kunnen uitwisselen
  Bedrijven die hun interne processen transparanter willen maken voor hun klanten

Webapplicaties zijn veel meer dan een website

Een webapplicatie heeft iets weg van een interactieve website, maar moet zeker niet verward worden met een website. De oplossingen verschillen op een paar cruciale punten van elkaar. Een website bestaat uit diverse webpagina's met teksten en afbeeldingen en heeft hoofdzakelijk een informatief doel, er is gemiddeld weinig tot geen interactie met de gebruiker. Een webapplicatie wordt door de gebruiker zelf bediend waardoor hij of zij veel meer invloed heeft op de getoonde datagegevens.

Simpel gezegd: een website bekijk je en een webapplicatie gebruik je. Daarnaast zit er een veel complexere techniek achter een webbased applicatie. Echter er zijn ook overeenkomsten. Zo zijn beide via een webbrowser te benaderen. Ook worden ze beide gehost op een server.

webapplicaties zijn websites, maar niet alle websites zijn webapplicaties

Wij staan klaar om onze jarenlange ervaring in webdevelopment in uw voordeel te gebruiken. Wij kijken verder dan alleen de webapplicatie: als er meer mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, delen wij graag onze ervaringen en ideeën met u. Stradius gelooft in online oplossingen die u geld én tijd besparen.

De 3 belangrijkste voordelen van een webapplicatie

1. Een webapplicatie is altijd en overal beschikbaar

Het goed uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden wordt een stuk eenvoudiger als uw medewerkers alle informatie en bestanden die ze nodig hebben altijd snel en up-to-date ter beschikking hebben. Werken vanuit huis, vanaf diverse locaties of buiten kantooruren wordt op deze manier een stuk eenvoudiger. U bent niet meer afhankelijk van openingsuren en files en vertragingen spelen geen rol meer.

2. Een webapplicatie werkt altijd

Het fijne van een webapplicatie is dat het op elke computer met internet en een browser werkt. Daarnaast zijn onze webapplicaties altijd voorzien van een responsive design, wat betekent dat de webapplicatie ook via smartphone of tablet te gebruiken is. Met onze stabiele servers en beveiligde logins, zorgen wij dat de webapplicatie ook echt altijd werkt.

3. Een webapplicatie ziet er goed uit

Wanneer uw medewerkers of klanten dagelijks gebruik kunnen maken van een webapplicatie op maat, dan wilt u natuurlijk dat deze logisch in elkaar zit én er op alle apparaten optimaal uitziet. Bij het ontwikkelen van een webapplicatie besteden wij dan ook speciale aandacht aan het grafische ontwerp en volgen wij uiteraard de laatste richtlijnen voor useability en visibility.

Waarom kiezen voor Internetbureau Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitverhouding

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag.

  DIRECT CONTACT
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

DIRECT CONTACT