Online Marketing Bureau Limburg - Stradius

Online Marketing bureau Limburg

Waarschijnlijk heeft u in Google ingevoerd: Online Marketing Bureau Limburg.

Wilt u Online Marketing effectief inzetten voor uw bedrijf? Wij helpen u met onze Online Marketing diensten bij het effectief vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf.

Als bedrijf wilt u natuurlijk altijd het verschil maken. Daarom bent u tenslotte ondernemer geworden. Alleen die Online Marketing, het vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf... het is en blijft een lastig verhaal. U ziet uw concurrenten hoger scoren in Google en steeds vaker voorbij komen via social media... en dat is frusterend.

Wilt u hoger scoren in de zoekmachine resultaten van Google?

Omdat het marktaandeel van Google zo groot is, is het belangrijk dat uw bedrijf zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten van Google. Onze Online Marketing diensten kunnen direct of indirect een bijdrage leveren aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf.

A website without online marketing is like a car without wheels.
It will take you nowhere

Onze Online Marketing diensten voor een toppositie in Google

Met een breed scala aan Online Marketing diensten vergroten wij op een effectieve manier de online zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf, en doen dat door het inzetten van:

 • Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van onze Online Marketing Diensten en vergroot de online vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf. Hieronder verstaan wij het optimaliseren van uw online communicatiekanalen, zodat deze beter zichtbaar en vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines zoals Bing of Yahoo.

  Bij search engine optimization richten de werkzaamheden van Stradius zich in beginsel op het organische (gratis) gedeelte van Google. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO, social media en conversie optimalisatie wordt de positie van uw website of webshop in zoekmachines conversiegericht verbeterd.

 • Content optimalisatie is een belangrijk onderdeel van onze Online Marketing Diensten. Om online goed zichtbaar te zijn heeft uw website of webshop content nodig. Op basis van deze content bepaalt Google waar de website of webshop over gaat. Aan de hand hiervan beslist Google bij zoekopdrachten in de zoekmachine of de aanwezige content van uw website of webshop relevant is voor de betreffende zoekopdracht. Om de kans op online vindbaarheid zo groot mogelijk te maken, creëren wij samen met u goede content teksten in combinatie met slim gekozen zoekwoorden.

  De zoekintentie beantwoorden Wat echt belangrijk is: uw bezoeker helpen met het geven van de juiste informatie. In de content tekst moet u antwoord geven op de zoekvraag die hij heeft. U richt zich in feite dus meer op een onderwerp dan op specifieke zoekwoorden. Waar de bezoeker graag een antwoord op wilt hebben hangt af van de fase waarin hij zich bevindt. Zit hij in de oriëntatiefase dan is het vaak puur algemene informatie. Zodra iemand in de conversiefase zit gaat het juist om specifieke informatie over een bepaalde dienst of product. Tijdens het schrijven van content teksten houden wij hier altijd rekening mee.

  HTML meta tags optimaliseren Naast de inhoudelijke content op een website pagina, dus de tekst en eventueel beeldmateriaal, optimaliseren we ook de overige zeer belangrijke html meta tags van de website pagina's. De belangrijkste meta’s zijn: de meta titel en de meta description. Maar ook de correcte opbouw van de pagina's door het correct toepassen van de h1 t/m h6 headings en de html image alt tags voor een optimale seo score krijgen onze aandacht.

  De pagina meta titel en omschrijving zijn zichtbaar in de Google zoekresultaten wanneer iemand een relevante zoekopdracht doet via Google. Met deze titel en omschrijving wilt u bereiken dat de bezoeker in de zoekresultaten op de link naar uw pagina klikt. Het is dus eigenlijk een verleidelijk lokkertje voor een potentiële bezoeker die zeer relevant moet zijn voor de betreffende zoekopdracht. Om voor uw website tot optimale pagina meta titels en omschrijvingen te komen, testen en analyseren wij eventueel uw website cijfers vanuit Google Search Console.

  Uw voordeel van Content Optimalisatie

  »  Goede content levert meer traffic op
  »  Goede content kan een klant beïnvloeden
  »  Goede content bereikt uw doelgroep
  »  Hogere ranking in zoekmachine resultaten
  »  Een betere leesbaarheid van de content
  »  Een betere zichtbaarheid van de website of webshop
  »  Een betere vindbaarheid van de website of webshop
  »  Meer potentiële klanten, omzet en winst

 • Technische optimalisatie van een website vergt speciale kennis. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de laadsnelheid (PageSpeed) van uw pagina’s en de opmaak van de code. Om beter gevonden te worden binnen Google is dus niet alleen content optimalisatie belangrijk, maar ook de technische optimalisatie. Hiermee wordt de complete technische kant van een website verbeterd voor een optimale zichtbaarheid en vindbaarheid in Google.

  Technische optimalisatie is een belangrijk onderdeel van onze Online Marketing diensten.

 • Online Adverteren (SEA) is een belangrijk onderdeel van Online Marketing. Wilt u snel en effectief uw bedrijf, producten en diensten online onder de aandacht brengen binnen uw doelgroep? Wilt u snel meer leads, omzet en naamsbekendheid bereiken? Dan is Online Adverteren (SEA) voor uw bedrijf de oplossing. Online Adverteren via Google Ads en Facebook Advertising werkt namelijk bijzonder snel en zeer effectief.

  Uw voordeel van online adverteren

  »  Snel en effectief meer leads, omzet en naamsbekendheid
  »  Bepaal zelf het beschikbare budget
  »  Advertenties zelf in of uitschakelen
  »  Groot bereik

 • Tegenwoordig kan niemand meer om Social Media heen. Veel ondernemers hebben inmiddels de moeite genomen en maken intensief gebruik van de diverse Social Media kanalen. Dat is niet voor niets, want een effectieve social media strategie kan uw business vergroten én meer betrokkenheid bij uw doelgroep creëren. Social Media kunnen naast een saleskanaal ook actief bijdragen aan meer naamsbekendheid van uw bedrijf. Veel bedrijven worstelen echter met hoe ze Social Media op een effectieve manier kunnen inzetten. Wij kunnen u als SEO specialist helpen met het opstellen van een doordachte Social Media strategie.

  Uw voordeel van Social Media

  »  Meer leads, omzet en naamsbekendheid
  »  Meer organisch verkeer naar uw website of webshop
  »  Het vergroten van de vindbaarheid van uw website of webshop
  »  Meer traffic naar uw website of webshop genereren

Waarom kiezen voor Internetbureau Stradius?

  Service, service en nog eens service
  Persoonlijk contact en één vast aanspreekpunt
  Transparante en duidelijke communicatie
  Hoge kwaliteit en altijd oog voor detail
  Goede prijs-kwaliteitverhouding

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag.

  DIRECT CONTACT
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius
Internetbureau Stradius

Online Marketing effectief inzetten?

Neem nu contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

We helpen u graag.

DIRECT CONTACT